fbpx

Business Power

Hogyan éleszd fel a fodrászatodat a vírus után? – workshop

Az oktatás Zoom meeting formájában kerül megrendezésre

Ez a workshop neked szól ha

te is sok vendéget veszítettél a vírus alatt, és szeretnél újakat szerezni

újraélesztenéd szalonodat könnyen alkalmazható technikákkal

termékeket is értékesítenél a szalonodban nem csak szolgáltatást

érdekel hogyan optimalizálhatod nyitvatartásodat

Vágj bele szalonod fellendítésébe!

Kifejezetten fodrász szakemberek számára összeállított, interaktív oktatásunkon számtalan elméleti és gyakorlati példán keresztül segítünk újjáéleszteni szalonodat.

Ha téged is megviselt a járványhelyzet az elmúlt évben, és szeretnéd felélénkíteni fodrászatodat, akkor ez a workshop Neked szól!

Az újrakezdés bizonyára nehéz feladat, hiszen mindenki elvesztette motivációját ebben a kiszámíthatatlan helyzetben.

Mi viszont itt vagyunk neked, hogy segítsünk új lendületet venni az újrakezdésben, hogy Szalonod ismét a régi, vagy akár annál is sikeresebb legyen a jövőben!

 

Miért érdemes részt venni?

valóban működő technikák

hatékony trükkök

eredményes módszerek

magasabb bevétel

Az oktatás ára:

5.000 Ft

Időpont:

2021.04.26.

11.00-14.00

 

Ezt mondták korábbi workshopjaink résztvevői:

“A tréning fantasztikus volt! Tele lettem ötlettel. Rengeteg hasznos információval láttál el bennünket. Nagyon sok érdekes témát is hoztál, amikről máshol soha nem is hallottam. Nagyon köszönöm!”

“Köszönöm a tegnapi napot!
Egy tökéletesen felkészült, jól összefogott és nagyon hasznos előadást hallhattunk! Ami nekem kiemelkedett! A csoportmunka szenzációs volt! Mindig gondom volt az áremeléssel, talán ezentúl jobban tudom kezelni. Eddig is törekedtem a vendégeim maximális kiszolgálására, de innentől Élmény Szolgáltatást nyújtok! További sok sikert! Találkozunk legközelebb! Szeretettel: Marian”

“Sok kavargó gondolattal, új ismerettel telve értem haza. Legelső dolgom a weboldalam megújítása lesz. Köszönöm a mai napot, igazán profi előadás volt és komoly teljesítmény  az egész napot így levezetni érdeklődést fenntartani. Örülök, hogy részt vehettem!
Köszönettel, László Csabáné Ildikó”

Miről lesz szó a workshopon?

Értékesítési technikák: termékek értékesítése a szolgáltatáson felül.

 

Gyorsan elsaátítható üzletélénkítő trükkök vírus után

Hogyan optimalizáld nyitvatartásodat a korlátozások alatt.

Vendégszerzési stratégiák: azaz, hogyan szerezz még több új vendéget szalonodba.

Oktató

Oktató

Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner, a Beauty Marketing Experts megálmodója

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban”

.

.

A Zoom mentinghez szükséges csatlakozási linket az oktatást megelőző napon küldjük el a résztvevőknek. Ha esetleg nem ismered, vagy nem használtad még a Zoom alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk! 🙂

Hogyan rendelheted meg szolgáltatásunkat?

1. lépés

Az oldal alján található RÉSZT VESZEK gombra kattintva átirányítunk webshopunkba, ahol a szolgáltatást a kosárba téve elindíthatod a megrendelést.

2. lépés

A Tovább a pénztárhoz! gombbal elindíthatod a megrendelést, aminek véglegesítéséhez el fogjuk kérni a számlázási adatatidat.

3. lépés

Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

 

4. lépés!

A fizetést követően felvesszük veled a kapcsolatot az e-mail címen, amin regisztráltál.

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen