fbpx

Beauty Success Online Konferencia

Valódi sikersztorik szépségipari vállalkozóktól

Ennyi idő van még hátra az INGYENES ONLINE konferenciáig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időpont: 2022. május 8. vasárnap 9.00 – 17.00

FIGYELJÉTEK AZ E-MAILEKET!

A regisztrálóknak kiküldük azokat a linkeket, amin keresztül majd csatlakozni lehet a konferenciához.

De miről is szól konferenciánk?

A Beauty Success Konferenciát kifejezetten a szépségiparban tevékenykedő szakemberek számára álmodtunk meg, hogy bemutassuk, miként tudsz Te is előadóinkhoz hasonló sikerekre szert tenni.

A konferencia során sikeres szalonvezetők, szépségipari vállalkozók mesélik el nektek, hogyan is jutottak el ideáig. Minden előadás gyakran felmerülő kérdések köré épül, melyeket a konferencia alatt sorra veszünk előadóinkkal. Párhuzamosan 2 előadás fog futni, összesen 14 előadásból lehet választani.

online formában Zoom-on keresztül
egyszerre több virtuális előadó
ingyenes konferencia

Vegyél részt Te is a Beauty Success ONLINE Konferencián, és tegyél egy lépést a siker felé!

Nem szeretnél lemaradni egyik előadásról sem?

Most lehetőséged nyílik prémium csomag vásárlására, mellyel egyetlen előadásról sem maradsz le!

Mind a 14 előadás felvétele a tiéd, és ezeket bármikor megtekintheted.

Rólunk

A Beauty Marketing Experts az egyetlen olyan hazai marketing tanácsadó iroda és ügynökség, aki kizárólag a szépségiparban tevékenykedő szakemberekkel és vállalkozásokkal foglalkozik. Az álmunk, hogy képzéseinken olyan gyakorlati és hasznos tudást adjunk át, amit bárki könnyedén tud hasznosítani a saját üzletében. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai szakemberek lépést tudjanak tartani a nyugati trendekkel, sőt, meg is előzzék azokat!

 

Eddigi eredményeink számokban:

– több, mint 15 ezer résztvevő oktatásainkon, rendezvényeinken
– több, mint 7 ezer fős szalon marketing csoport
– több, mint 120 ügyfél fennállásunk óta
6 éve rendületlenül a piacon
– több, mint 3 ezer eladott példány a szépségipari marketing könyvünkből
– több, mint 500 oktatott óra

Miért érdemes részt venni az 1 napos ONLINE konferencián?

Mert olyan előadóktól tanulhatsz, akik sikert sikerre halmoznak.
Mert ezáltal fejlődni és inspirálódni fogsz.
Mert végre tudatosan elkezdhetsz foglalkozni vállalkozásoddal.
Mert nem csak a sikerről, hanem sikertelenségről is szó lesz. Előadóink elmondják, mi az amit ne csinálj, ha sikeres szeretnél lenni.
Mert ingyenesen részt vehetsz egy olyan konferencián, ami valóban hasznos információkkal szolgál.
Előadók

Jöjjenek az előadók

9:00

Dancsó Erika Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Dancsó Erika

Dancsó Erika Szalon
Dancsó Erika L’Oréal Professionnel French ID artist, oktató fodrász, szalontulajdonos és mester fodrász. Már évek óta a francia stílus képviselője hazánkban, és ezt szeretné a magyar oktatásba is bevezetni. Saját szalonja a Dancsó Erika Szalon, ahol 11 kollégájával együtt a legmagasabb szintű fodrászati és kozmetikai szolgáltatásokat nyújtják, miközben a vendégek egy rendkívüli élménnyel gazdagodnak. Szeretné, ha mások is ezzel az élménnyel gazdagodnának, ezért jövőbeli célja, hogy ezt a szemléletet az ország több területére is kiterjessze.

Lukovics György Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Lukovics György

Lukovics Szépségszalon
György aranykoszorús mesterfodrász, aki 32 éve dolgozik a szakmában. Ez idő alatt több turné, oktatás, bemutató színesítette a mindennapjait. 16 évig szervezte a nemzetközileg is elismert Szabolcs Kupa versenyt, de emellett több rangos díj tulajdonosa. Családi vállalkozásuk a nyíregyházi Lukovics szépségszalon, ahol családtagjain kívül több kolléga is dolgozik. Fiai is magas szinten művelik szakmájukat, felesége pedig gyógypedikűrösként tevékenykedik. A családi összetartás erőt, kitartást és támaszt nyújt a mindennapokban.

10:00

Hidvégi Otília Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Hidvégi Otília

Lábológia Gyógypedikűr
Hidvégi Otília pedikűrös, professzionális lábápoló és felnőttképző oktató. 2019-ben talált egy nagyszerű gyártó partnert, akivel közösen termékfejlesztésbe kezdtek. Megszülettek saját márkás, 100%-ban természetes lábápoló termékei, melyeket viszonteladó partnerek, lábápoló kollégák segítségével, valamint a webshopban értékesítenek. A szolgáltatás, az oktatás, a termékek együtt alkotják a védjegyoltalom alatt álló Lábológia elnevezésű vállalkozását, mely célja, hogy brandé váljon. Saját üzlete, ami egyben egy oktató stúdió is 5 pedikűrössel, 2 talpmasszőrrel és 2 szakoktatóval várja vendégeit.

Assenbrenner Nikoletta Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Assenbrenner Nikoletta

Assenbrenner NailSaloon
Assenbrenner Nikoletta műkörömépítő, kéz- és lábápoló szakoktató, aki Olimpiai és Európa Bajnok, többszörös Magyar bajnok szakmájában. Pár éve már hazai versenyeken is zsűrizik, és segít a versenyzőknek felkészülni a hazai és nemzetközi megmérettetésekre. Két éve egy Nemzetközi angol rendszerben büszkén tanítja a szakma alapjait is. A nevét viselő szalon 2015 óta működik a fővárosban, ahol csodás, tehetséges kollégáit segíti folyamatos szakmai fejlődésükben, és vendégkörük kiépítésben. A vendégek megszépítése mellett, kiscsoportos és magánképzéseknek ad otthont a szalon.

11:00

Lukács Kata

Perma Blend Pigments Hungary
Lukács Kata kozmetikus végzettséggel rendelkező sminktetováló, aki emellett az amerikai gyártású Perma Blend pigmentek első hivatalos forgalmazója Magyarországon. Fontosnak tartja az állandó gyakorlást és kísérletezést, ehhez kapcsolódóan van is egy speciális technikája, ami egyre népszerűbb szakmai körökben is. Szakmai Facebook csoportja már nagyjából 1100 ellenőrzött sminktetováló taggal rendelkezik.

Nagy-Hódi Erika Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Nagy-Hódi Erika

iSkin Kft.
Nagy-Hódi Erika kozmetikus szakoktató, aki több mint 20 éve dolgozik a szakmában. Tavaly elindította férjével a BŐRESZTÉTA képzést Magyarországon, mely célja a végzett kozmetikusok széleskörű ismeretanyag bővítése, az új technológiájú gépek megismertetése. Cégük az iSkin Kft., aminek fő tevékenysége a professzionális kozmetikai gépek forgalmazása, de emellett egy professzionális kozmetikai terméket is forgalmaznak, ami az ALGOLOGIE nevet viseli. A kozmetikát nem „hagyta el”, hiszen az iSkin Szépségklinikán fogadja a betérő vendégeket, kollegákat akár kezelésről legyen szó, vagy egy új gép bemutatásáról.

12:00

SZÜNET

13:00

Patkós Alexandra Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Patkós Alexandra

Patkós Alexandra Exclusive Beauty
Az Alexandra sminktetováló márka, az Alexandra Academy és a Patkós Alexandra Exclusive Beauty tulajdonosa, alapítója és művészeti vezetője. 25 év szakmai háttérrel rendelkezik a szépségiparban (kozmetikus, fodrász és sminkes szakmában 10-10-10 év tapasztalattal). Nem volt véletlen ez a sok, egymást kiegészítő szakma, hiszen lételeme a fejlődés. Számos külföldi szakmai képzésen és előadáson vett részt, ezért az összes klasszikus, új és élvonalbeli technikát nagy gyakorlattal készíti. A számos stílusjegyet megismerve és kipróbálva fejlődött ki az az egyedi látásmód és stílus, ami jellemző a saját és szalonja dolgozóinak a munkájára. Küldetése, hogy megismertesse a nőkkel a sminktetoválás nyújtotta kiemelkedő előnyöket és vendégeinkkel, illetve a szakemberekkel együtt megteremtse a művészi sminktetováló kultúrát Magyarországon.

Kalmár Tibor Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Kalmár Tibor

Skintim
Tibor feleségével, Kovács Etával együtt 2016-ban indította útjára a jelenleg 5 saját és 4 franchise szalonból (a fővárosban 8, Székesfehérváron 1) álló fast beauty Skintim hálózatot. Fő profiljuk a teljes testszőrtelenítés időpontfoglalás nélkül, a gyantázás mellett a SkintiMaszk és a SkintimPro, dióda lézeres szőrtelenítéssel is várják vendégeinket. 16 + 11 főállású alkalmazottal (saját szalonok és a franchise partnerek), havonta megközelítőleg 3 500 – 4 000 vendéget szolgálnak ki. Rendkívül büszkék az egyre bővülő ügyfélkörükre és professzionális franchise rendszerükre. A következő 1-2 év terve a vidéki-, valamint külföldi expanzió.

14:00

Essential Wardrobe Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Somfalvi Erika és Varga Tina

EW – Essential Wardrobe
Erika és Tina alapította az Essential Wardrobe márkát, ami a slow fashion divatirányzatot képviseli. Minden ember életében ismerős jelenet, amikor a gardrób előtt tanácstalanul állva próbálja eldönteni, hogy mit is viseljen aznap. Ez az élethelyzet hívta életre a brandet, aminek filozófiája az alapdarabok fontosságára és a variálhatóságra épül. Céljuk, hogy olyan működő kapszularuhatárat tudjon minden hölgy kialakítani, aminek segítségével nincs több hosszas reggeli készülődés és felesleges ruhavásárlás. Kollekcióikat elsősorban webshopon értékesítik, ami mind Magyarországon, mind a külföldi piacokon nagy sikerrel működik.

Harangvölgyi Anna Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Harangvölgyi Anna

Harangvölgyi Institute
Harangvölgyi Anna anti-ageing specialista, mesterkozmetikus, közgazdász, a Harangvölgyi Institute alapítója és tulajdonosa. Első szépségszalonját 20 évesen nyitotta, jelenleg pedig három fővárosi és egy vidéki szalon viseli a nevét. Szakterülete a biológiai bőrfiatalítás, amely minden saját fejlesztésű Harangvölgyi kezelés és termék alapját képezi. Büszke többek között a saját fejlesztésű, szabadalmaztatott HV MAGIQSKIN biorezonanciás arcápoló eszközre, a folyamatosan bővülő HV termékpalettára és kezelésekre, valamint a világszínvonalú Harangvölgyi képzési rendszerre, ami biztosítja, hogy minden Harangvölgyi kozmetikus ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást nyújtja, bármelyik Harangvölgyi szalonba látogat el a vendég.

15:00

Előadó Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Kukoly Alíz

Babor Gyémánt Szalon
Alíz a Jászberényben található Babor Gyémánt szalon tulajdonosa. 2015-ben kezdett újra a szakmában dolgozni 13 év kihagyás után, ekkor nyitotta meg saját kozmetikáját. Nagy álma volt egy másik szalon nyitása is, ami 2020 decemberében meg is valósult. Másik, Gödöllőn található szalonja azóta is sikerrel működik egy alkalmazottal. Szalonjaiban színvonalas, kiemelkedő szolgáltatással várja visszatérő és új vendégeit. Szeretné megmutatni annyi nőnek, amennyinek csak lehetséges, nem csak azt, hogy hogyan legyenek szépek, de azt is, hogyan maradjanak azok.

Előadó Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Bakos Attila

Wings Beauty Szalon 
Bakos Attila a budapesti Wings Beauty Szalon alapítója, tulajdonosa. Szalonját 2013-ban alapította, az elmúlt kilenc évben közel 45.000 időpontot szolgált ki. Foglalkoznak sminktetoválással, kozmetikával, fodrászattal, lézeres kezelésekkel. Ha kíváncsi vagy hogyan tudsz kitörni a „átlagosból”, hogy hogyan tudod megtalálni a legjövedelmezőbb szépségipari területeket és sikereket elérni az üzleti életben, hogyan tudsz átlendülni a nehézségeken, Attilától megtudhatod.

16:00

Ternyák Kata Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Ternyák Kata

IMAGinE Szalon
Ternyák Kata az Imagine Szalon tulajdonosa és egyben szakmai vezetője. Jelenleg 3 kolleganője segítségével alkotnak egy csapatot, és a fodrászati szolgáltatások mellett manikűr-műköröm szolgáltatás is igénybe vehető a szalonban. Több, mint 20 éve elkötelezte magát egy hazánkban is jelenlévő francia márka mellett, egy éve itt oktatói feladatokat is ellát. Az évek során sok területen kipróbálta magát a szakmán belül: készített színházi és filmes frizurákat, részt vett plakát és divat fotózásokon, de dolgozott az Amerikai Ford Models magyarországi képviseleténél is, ahol új arcok felkutatásával, és ezen modellek nemzetközi karrierjének elindításával foglalkozott.

Előadó Beauty Success Online Ingyenes Szépségipari Konferencia

Kormány Eta

Etalon Beauty & Hair Spa
Eta immáron 47 éve dolgozik a fodrász szakmában. A Nemzet Fodrásza életműdíjjal is elismerték eddigi munkásságát. A mesterfodrász számos nemzetközi versenyen vett részt nyert Európa Bajnokságot és második helyezést ért el az egyik világbajnokságon is. 

A tanulás mindig egyfajta megújulást hoz a szakmába, ami által én is fiatalon tarthatom a testem és lelkem egyaránt.  Szeretek csapatban dolgozni. Szeretek egy családhoz tartozni. Szeretek oktatni. Nem is kell ennél több.”

Szeretnéd megtudni mi a siker kulcsa?

Akkor jó helyen jársz, ugyanis ONLINE konferenciánk célja pontosan ez.

Ezekre a kérdésekre kapsz választ konferenciánk alatt…

01 – A cég/szalon rövid bemutatása (munkatársak száma, elhelyezkedés, mióta vannak a piacon, fő profil, szerep a cégben)

02 – Mikor és hogyan jött az ötlet az induláshoz, mi volt az első lépés az idáig vezető úton?

03 – Milyen tulajdonságok segítettek és melyek hátráltattak az elmúlt években?

04 – Hány év alatt, hova jutottál el?

05 – Melyek voltak azok a döntések, melyek, most visszagondolva, a sikerhez vezettek? Mi volt a legmeghatározóbb pont?

06 – Melyek voltak a rossz döntések, hibák, amik akadályozták vagy visszavetették a munkát, és amit soha többé nem követnél el?

07 – Milyen akadályokat gördített eléd az élet, és hogyan küzdötted le őket?

08 – Milyen szerencse, segítség ért az idáig vezető úton, ami nélkül nem sikerült volna?

09 – A szalon/cég építkezésének mérföldkövei: időrendi sorrendben hogyan haladt előre a cég, mik voltak a kiemelkedő események?

10 – A szalon/cég jelenleg 100%-ban azt képviseli, amit megálmodtál? Ha igen, mi volt pontosan ez a vízió? Ha nem, akkor miben szeretnél változtatni, hova haladnál tovább a jövőben?

11 – Volt-e mentorod, segítőd az utadon? Ha igen, milyen része volt a sikereidben?

12 – Gyakorlatias tények: milyen online kommunikációs csatornákat használsz? Melyiket tartod a legeredményesebbnek és miért?

13 – Havonta nagyjából mennyit költesz üzletfejlesztésre, marketingre?

14 – Van saját marketinges csapatod vagy saját magadnak csinálsz mindent?

15 – Mennyi időt töltesz jelenleg a vállalkozás vezetésével? Ezt kevésnek, soknak, éppen jónak találod?

16 – Mi jelenti a legnagyobb kihívást jelenleg számodra?

17 – Van-e terved arra az időre, amikor már nem szeretnél majd aktívan dolgozni? Mi lesz akkor a céggel/szalonnal?

Ugye, hogy ezekért a hasznos válaszokért megéri minden előadást megtekinteni?

Tudjuk, hogy egyetlen napba besűríteni ennyi információt megterhelő, ezért találtunk ki egy prémium csomagot, így saját időbeosztásod szerint, kényelmesen tudsz minden előadásokat végignézni. Arról már nem is beszélve, hogy azt a hatalmas mennyiségű értéket, amit átadnak előadóink érdemes többször is megnézni, hogy berögződjön minden fontos információ. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor válaszd prémium csomagunkat a regisztrációt követően.

Vélemények korábbi konferenciáinkról

Novemberben voltam az első Beauty Business konferencián, csodálatos élmény volt. rengeteg tudással gazdagodtam.

Ott nyertem egy konzultációt Alexandra Barna -val melynek köszönhetően ismét fejlődtem.

Köszönöm az időt és az energiát amit a csapatotok ránk szépség szakemberekre fordít, hogy többek lehetsünk.

Tagscherer Veronika

Nagyon örülök, hogy részt vettem a konferencián. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Az előadók rendkívül inspirálóak voltak, így sokat merítettem a rendezvényből és nem csak szakmailag hanem magánemberként is! Gratulálok a rendezvényhez és hálásan köszönöm!
Névtelen

Ez volt az első konferenciám Veletek. Szerintem nagyon jó szervezés volt, minden előadás pontosan kezdődött, érdekes volt és nagyon sok hasznos információt kaptunk illetve emberileg is sokat adott. Külön hála Pál Feri atya előadásáért és a végén a meglepi szoftver használatért. 👍
Bardócz Ágota

Várunk szeretettel téged is május 8-án a Beauty Success Online Konferencián!

További információk

info@beautymarketingexperts.hu– e-mail címen