height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Beauty Business Online Konferencia – 2022

Ne csak a vállalkozásodban dolgozz, hanem a vállalkozásodon is!

Sokat gondolkodtunk azon, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tartjuk célszerűnek, és főleg nem hasznosnak számotokra, hogy ha az eddigi konferenciák mintájára sok rövid előadással készülünk Nektek. Ezekkel a rövid előadásokkal fel tudjuk kelteni az érdeklődéseteket a témák iránt, viszont az a tapasztalatunk, hogy rengeteg kérdés marad még bennetek az előadások után, és kevesebb gyakorlati tudásanyagot kaptok ezáltal. Bár az eddigi konferenciákon is rengeteg hasznos tudással gazdagodtak résztvevőink, úgy gondoljuk, hogy itt az ideje változtatni, és valami teljesen új élményt adni Nektek.

2022 őszén teljesen átalakítjuk Beauty Business Konferenciánkat, és egy egyedülálló, 2 napos intenzív workshoppal készülünk Nektek! A konferencia mindkét napján 2 nagy, tehát összesen 4 témát járunk körbe. Mindegyik témát egy 3 órás online oktatás formájában dolgozzuk fel, tehát összesen 4 db 3 órás előadással készülünk. Ezek az előadások ugyanúgy mint eddig, később is visszanézhetők lesznek, így a tudásanyag mindig ott lesz a kezedben, ha szükséged lesz rá.

Ezután nem marad megválaszolatlan kérdés, hiszen igyekszünk az összes témát a legalaposabban feldolgozni és körbejárni, hogy valóban hasznos és értékes tudással gazdagodjatok, amit aztán profitra tudtok majd váltani az üzleti életben!

Aki már korábban megvette a jegyét a konferenciára, de mégsem szeretne ebben a megújult formában részt venni, annak természetesen visszautaljuk a jegyek árát.

Szeretnéd felvirágoztatni szalonodat?

Vagy épp most indult el vállalkozásod, és nem tudod, hogyan tovább?

Még csak tervbe van a saját szalon, de a megvalósításnál elakadtál?

Imádsz fejlődni, tanulni, és mindent tudni akarsz arról, hogyan léphetsz előrébb?

Ha bármelyik kérdésre is IGEN-nel válaszoltál, akkor ott a helyed 2 napos online konferenciánkon!

 

IDŐPONT:
2022. október 29-30.
10.00 – 17.00

Mit kell tudni a konferenciáról?

2022 őszén a Beauty Marketing Experts saját szervezésében kerül megrendezésre a VII. Beauty Business Konferencia, melyet kifejezetten a szépségipar számára álmodtunk meg. A konferencia célja, hogy fejlődj és inspirálódj, és végre tudatosan kezdhess el foglalkozni a vállalkozásoddal. Ne csak a vállalkozásodban dolgozz, hanem a vállalkozásodon is!

Összesen 4 előadó vár majd Rád 4 izgalmas és érdekes témával, amikből ötleteket meríthetsz saját vállalkozásod felturbózásához. 

Az előadásokat Zoom-on keresztül fogjuk tartani, így csak az alkalmazás letöltésére és egy felhasználói fiókra lesz szükséged. A Zoom letöltése és a regisztráció is ingyenes, ettől nem kell tartani. Ha esetleg nem ismered az alkalmazást, ne aggódj, mindenben segítünk Neked!

A teljes, 2 napos konferencia felvételei visszanézhetők, így nem kell aggódnod, ha esetleg nem jó az időpont.

Kinek szól a rendezvény?

R
fodrászoknak
R
kozmetikusoknak
R
kéz-és lábápolóknak
R
masszőröknek
R
szalontulajdonosoknak
R

és minden szépségipari szakembernek

A szervezőről:
 Beauty Marketing Experts
A Beauty Marketing Experts az egyetlen olyan hazai marketing tanácsadó iroda és ügynökség, aki kizárólag a szépségiparban tevékenykedő szakemberekkel és vállalkozásokkal foglalkozik. Az álmunk, hogy képzéseinken olyan gyakorlati és hasznos tudást adjunk át, amit bárki könnyedén tud hasznosítani a saját üzletében. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai szakemberek lépést tudjanak tartani a nyugati trendekkel, sőt, meg is előzzék azokat! Mi kisvállalkozókat támogatunk, álmokat támogatunk 🙂 Rendezvényeinkkel, ingyenes oktatási anyagainkkal és két hiánypótló szépségipari marketinggel foglalkozó könyvünkkel szeretnénk a lehető legtöbb szakemberhez eljuttatni a siker kulcsát!

Fennállásunk óta már 7 nagy sikerű konferenciát is lebonyolítottunk, amelyeken összesen több mint 2500-an vettek részt.

Eddigi eredményeink számokban:

– több, mint 15 ezer résztvevő oktatásainkon, rendezvényeinken
– több, mint 7 ezer fős szalon marketing csoport
– több, mint 120 ügyfél fennállásunk óta
6 éve rendületlenül a piacon
– több, mint 3 ezer eladott példány a szépségipari marketing könyvünkből
– több, mint 500 oktatott óra

Miért éri meg részt venni őszi konferenciánkon?

A

Online zajlik a konferencia, így lényegtelen hol élsz. Bárhonnan részt tudsz venni rajta több ezer kilométerről is az otthonod kényelméből.

A

Mindenről készül felvétel, szóval nem kell aggódnod, ha épp akkor nem érsz rá. Utólag is vissza tudod nézni a felvételeket, így biztosan nem maradsz le semmiről.

A

Sok-sok olyan témáról beszélünk majd, ami minden szépségipari vállalat életében felmerül. Ezeket a jó tanácsokat, tippeket aztán a gyakorlatban is hasznosítani tudod.

A

A jegyed mellé még ajándék is jár. Erről kicsit lentebb olvashatsz. 

Beauty Business Konferencia – 2 nap, ami csak Nektek, szépségiparban dolgozó szakembereknek szól!

JEGYEK:

TELJES ÁRU JEGY

13.000 Ft/fő

Szerezd meg a jegyed még ma, és juss hozzá 4 oktatáshoz 1 áráért!

+ AJÁNDÉK:

Tavaszi Beauty Success Online Konferencia felvételei

 

15% kedvezmény a Beauty Marketing Experts webshopban található termékekre 

(felhasználható 2022.12.31-ig)

Egyszeri 5.000 Ft-os kedvezmény az online konzultációk árából

(felhasználható 2022.12.31-ig beérkező foglalásokra)

Bemutatkoznak előadóink

Barna Alexandra

Beauty Marketing Experts

Előadás címe: Online marketing kommunikáció

Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Miről lesz szó az előadáson?

Megtudhatod, hogy mik a legújabb, 2023-as közösségi média trendek, mi az ami újdonság lesz, és mi az, amitől el kell búcsúznunk. Megmutatjuk, min érdemes változtatni, hogyan alakulnak a hirdetések a jövőben, hogyan használd ezeket a csatornákat annak érdekében, hogy minél jobb eredményeket érj el.

Baranyai Dávid  

CardInMove

Előadás címe: Termék és szolgáltatás értékesítés

Baranyai Dávid vagyok, az újdonsült innováció, a CardInMove tulajdonosa. 18 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Vállalkozásom fő célkitűzése, hogy olyan értékesítési módszertant és termékeket adjunk az Értékesítőknek, hogy azonnal használható bevételnövelő eszközként tudják működtetni és rövidebb idő alatt nagyobb bevételre tudjanak szert tenni kevesebb munkával. Mindezt úgy, hogy az egész értékesítés folyamata mindkét fél számára élményszerű és játékos legyen. Az elmúlt 6 évben elolvastam 150 fejlesztő könyvet, fejlesztettem a tudásomat 30 különböző tréningen. Eddig 9 millió forintot invesztáltam a saját képzésemre, hogy az Értékesítési tudásom lépést tudjon tartani a változó körülményekkel. Az alapbér nélküli, kizárólag jutalék alapú értékesítés pedig a legjobb tanulópadként tanított az értékesítés fortélyaira. 

Miről lesz szó az előadáson? 

Hogyan is működik a vendégpszichológia? Milyen eszközöket tudsz bevetni, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen az értékesítés? Rengeteg hasznos tippet és trükköt adunk a kezedbe, melynek segítségével többet nem lesz nyűg a termékértékesítés. 

Bakos Attila

Wings Beauty

Előadás címe: Munkatársak toborzása és megtartása

Szalonomat 2013-ban alapítottam és azóta is folyamatos bővülés jellemzi, jelenleg nyolc fővel működik a szalon. Munkáltatói filozófiám szerint a főnökök ideje lejárt. Azok a szalonok lesznek sikeresek, amiket vezetők vezetnek. Akkor lesz igazán sikeres az alkalmazottakkal való együttműködés, ha megtaláljuk azt a középutat, ahol a tulajdonos és az alkalmazottak érdekei egyaránt szem előtt vannak tartva. Az elmúlt kilenc évben számtalan, a kollégákkal jól és kevésbé jól sikerült közös munka tapasztalatából építettem ki azt a rendszert, ami ma biztosítja a szalonom állandó alkalmazotti létszámát és bővülését.

Miről lesz szó az előadáson?

Hogyan toborozzuk új munkatársainkat, akikkel hosszú távra is tervezhetünk? Mit kell tenni annak érdekében, hogy új kollégánk akár már az első hónaptól profitot termeljen? Hogyan építs fel egy olyan csapatot, akikkel élmény és eredményes lesz a közös munka? Most minden kérdésedre megkaphatod a választ.

Győri Zoltán

Mit játsszunk?

Előadás címe: Vendégélmény a szalonban

Szépségszalon választásánál egy ügyfél számára sokszor elég, hogy közel van, vagy kedvezőek az árai – azonban a hosszabb távú elköteleződéshez, a továbbajánláshoz, az ügyfél-elégedettség új szintre emeléséhez valami több kell. A játékosítás egy egyszerűnek tűnő folyamatot is élménnyé formálhat, ha jól és változatosan alkalmazzuk és saját arculatunkra szabjuk elemeit.
Előadónk Győri Zoltán játéktervező, szakmai tréner, aki gyakorlati és elméleti oldalról is körbejárja a témát és számos ötlettel segít majd abban, hogy miként alakítható a szalonokban töltött idő maradandó emlékké, s tehető ezáltal is sikeresebbé egy vállalkozás.

Miről lesz szó az előadáson?

Hogyan tedd igazán emlékezetessé vendéged számára a nálad töltött időt? Milyen módszerekkel tudod elérni, hogy a magas minőségű szolgáltatás mellett az élmény miatt is visszatérjen hozzád? Hogyan tudod a különféle játékosítás  technikákat beépíteni a mindennapjaidba, és hogyan lehetsz ennek köszönhetően még sikeresebb? Most megtudhatod!

Program:

Október 29.

10.00 – 11.30 Baranyai Dávid előadás – első rész

11.30 – 11.40 Szünet

11.40 – 13.00 Baranyai Dávid előadás – második rész

13.00 – 14.00 Ebédszünet

14.00 – 15.30 Bakos Attila előadás – első rész

15.30 – 15.40 Szünet

15.40 – 17.00 Bakos Attila előadás – második rész

Október 30.

10.00 – 11.30 Győri Zoltán előadás – első rész

11.30 – 11.40 Szünet

11.40 – 13.00 Győri Zoltán előadás – második rész

13.00 – 14.00 Ebédszünet

14.00 – 15.30 Barna Alexandra előadás – első rész

15.30 – 15.40 Szünet

15.40 – 17.00 Barna Alexandra előadás – második rész

Vélemények korábbi konferenciáinkról

Köszönöm ezt a nagyon hasznos konferenciát, sok inspirációt és ötletet kaptam az előadóktól. Szandra, neked gratulálok, hatalmas munkát végeztél, köszönöm, hogy részese lehettem.

Magyar Zsuzsa

Nagyon szépen köszönöm, szerintem nagyon inspiráló és hasznos volt!!
Köszönjük szépen még egyszer!!

 

Bardócz Ágota

Nagyon hálás vagyok Alexandrának és a csapatnak, hogy ott lehettem! Minden percét élveztem, szerintem minden kifogástalan, kiváló volt! 

További sok sikert kívánok!

Zolcsák Katalin

Köszönöm, hogy részt vehettem az előadásokon. Mindenki előadása tetszett.

Balascsák Anita

Szuper volt!Köszönöm,hogy ott lehettem nagyon hasznos volt és élveztem minden percét az előadásoknak!

Kispál Beatrix

Most voltam először és minden előadó nagyon tetszett, érdekesnek és hasznosnak találtam. A regisztrálás körül volt kis kavarodás, de megoldották, és ez is szimpatikus volt.

Kenesei Judit

Novemberben voltam az első Beauty Business konferencián, csodálatos élmény volt. rengeteg tudással gazdagodtam.

Ott nyertem egy konzultációt Alexandra Barna -val melynek köszönhetően ismét fejlődtem.

Köszönöm az időt és az energiát amit a csapatotok ránk szépség szakemberekre fordít, hogy többek lehetsünk.

Tagscherer Veronika

Nagyon örülök, hogy részt vettem a konferencián. Sokkal többet kaptam, mint amire számítottam. Az előadók rendkívül inspirálóak voltak, így sokat merítettem a rendezvényből és nem csak szakmailag hanem magánemberként is! Gratulálok a rendezvényhez és hálásan köszönöm!
Névtelen

Ez volt az első konferenciám Veletek. Szerintem nagyon jó szervezés volt, minden előadás pontosan kezdődött, érdekes volt és nagyon sok hasznos információt kaptunk illetve emberileg is sokat adott. Külön hála Pál Feri atya előadásáért és a végén a meglepi szoftver használatért. 👍
Bardócz Ágota

Vésd bele naptáradba:

}

IDŐPONT:

2022. október 29-30. 

10.00 – 17.00

Olvastad már szépségipari marketing könyveinket?

Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak

Mit találsz ebben a könyvben?

  • Több mint 100 gyakorlatban is azonnal hasznosítható tippet
  • Technikai segédanyagot minden fejezet végén
  • Komplett online- és offline marketing tudásanyagot, amivel bátran akár egyedül is nekiállhatsz a saját vállalkozásod fejlesztésének
  • Olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tanácsokat, amik nálam már beváltak
  • Konkrét esettanulmányokat magyar szépségszalonoktó

Marketing nőktől nőknek (e-book)

Miért érdemes elolvasnod a Marketing nőktől nőknek e-bookot?

  • Mert eddig erről a témáról még egyetlen oktatásunkon sem volt szó
  • Mert minden szépségiparban tevékenykedő szakembernek hasznos tudást nyújt
  • Mert 3 elismert, hazai szakértő lektorálásával készül
  • Mert több évnyi kutató munka és gyakorlati tapasztalat alapján íródott
  • Mert az első könyv is több ezer hazai szépségipari kisvállalkozónak segített már
További információk

info@beautymarketingexperts.hu