fbpx
Vállalkozói konferencia a szépségiparban dolgozó szakembereknek
Ne csak a vállalkozásodban dolgozz, hanem a vállalkozásodon is!
Gyere el az ország első, kifejezetten a szépségipar számára szervezett, üzleti konferenciájára, és tegyél egy lépést a siker felé!
A szervezőről:
 Beauty Marketing Experts
A Beauty Marketing Experts az egyetlen olyan hazai marketing tanácsadó iroda és ügynökség, aki kizárólag a szépségiparban tevékenykedő szakemberekkel és vállalkozásokkal foglalkozik. Az álmunk, hogy képzéseinken olyan gyakorlati és hasznos tudást adjunk át, amit bárki könnyedén tud hasznosítani a saját üzletében. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai szakemberek lépést tudjanak tartani a nyugati trendekkel, sőt, meg is előzzék azokat! Mi kisvállalkozókat támogatunk, álmokat támogatunk 🙂 Rendezvényeinkkel, ingyenes oktatási anyagainkkal és a hamarosan megjelenő Szépségipari Marketing könyvvel szeretnénk a lehető legtöbb szakemberhez eljuttatni a siker kulcsát!
Beauty Business Conference – 1 nap, ami csak Nektek szól!

Kinek szól a rendezvény?

 
R
fodrászoknak
R
kozmetikusoknak
R
kéz-és lábápolóknak
R
masszőröknek
R
szalontulajdonosoknak

Miért gyere el?

 
R
hogy fejlődj és inspirálódj
R
hogy találkozz azokkal a kollégákkal, akik hozzád hasonlóan fontosnak tartják a vállalkozásukat
R
hogy feltöltekezz tudással a következő évre
R
hogy végre tudatosan kezdhess el foglalkozni az üzleteddel
Beauty Marketing könyv

Szépségipari marketing, gyakorlati kézikönyv kisvállalkozásoknak

Ezen a rendezvényen vehetitek először kézbe az ország első szépségipari marketinggel foglalkozó könyvét, mely korlátozott példányszámban kerül forgalomba! Előrendelni a rendezvényre regisztráció során tudtok!

Beauty Marketing könyv

Szépségipari marketing, gyakorlati kézikönyv kisvállalkozásoknak

Ezen a rendezvényen vehetitek először kézbe az ország első szépségipari marketinggel foglalkozó könyvét, mely korlátozott példányszámban kerül forgalomba! Előrendelni a rendezvényre regisztráció során tudtok!

Az előadók:
 
Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Vámos Mónika

kozmetikus, sminktetováló, a Swiss Color Hungary tulajdonosa

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy elmondhatom magamról, a szakmám a hivatásom. Fiatalkorom óta kozmetikusnak készültem, és mindent megtettem azért, hogy ez az álmom valóra váljon. Magyarországon elsők között készítettem sminktetoválást az 1998-as Düsseldorfi tanfolyam elvégzése után. Azóta is folyamatosan külföldi továbbképzéseken, konferenciákon veszek részt, hogy a lehető leginnovatívabb tudással varázsoljam gyönyörűvé vendégeimet. 2006-ban orvosi tetováló képesítést szereztem Hollandiában, amely után úgy érzetem, hogy megtaláltam igazi hivatásom. 2014-ben megalapítottam a Sminktetováló Akadémia by Swiss Color-t. Több mint 30 éve vezetem saját szalonomat, rendszeresen tartok oktatásokat és veszek részt más szakemberek oktatásain.”

Marsi László

Fodrász mester

„Marsi László fodrász mester vagyok! Egyéni vállalkozó fodrászoknak segítek több vendéget és több profitot szerezni. 37 éve, azaz 23 éves korom óta vagyok vállalkozó és fodrász. Ez idő alatt szerzett tapasztalataimat osztom meg a Beauty Business Conferece-en. Imádom a szakmám, ami jó nekem is, és a vendégeimnek is. Azt vettem észre, hogy ma a fodrászok nehezebben indulnak el a vállalkozóvá válás útján. Részben túl sok az információ arról, hogy hogyan is kell sikeres fodrászatot indítani, viszont túl kevés, ami ezekből hiteles, átgondolt és tapasztalat is van mögötte. Egy ideje kikívánkozik belőlem az a 37 évnyi tapasztalat. Nagyon örülök, hogy ezen a rendezvényen olyan kollégákkal találkozhatok, akik tudják, hogy a sikeres vállalkozáshoz nem elég jó szakembernek lenni, hanem üzleti és marketing ismertetekkel is rendelkezni kell.

Berkes-Bognár Nikolett

social media manager – Socialight

Több mint 3 éve foglalkozom marketinggel, ami teljes mértékben a szenvedélyemmé vált. Pályakezdőként lehetőségem nyílt marketingrendszereket önállóan felépíteni, ezáltal számos területen szerezhettem tapasztalatot. Social media managerként szeretnék hozzám hasonló vállalkozóknak segíteni abban, hogy egy valódi, aktív közösséget építsenek ki online és offline egyaránt.

Célom, hogy minél több hiteles, értékes és őszinte tartalom terjedjen az online világban és megmutassam mindenkinek, hogy organikusan is hegyeket lehet megmozgatni. Tudod, hogy fontos fent lenni Instagramon, de nem tudod, hogy kellene ezt jól csinálni? Semmi ötleted a posztokhoz, az instasztori pedig csak egy újabb rejtély számodra? Jól jönne néhány tipp a közösségépítéshez is?

Az előadásom során fény derül arra, hogy mit szeret az algoritmus, mi működik jól és hogy érdemes kihasználni a felületet üzletépítésre. Megosztom veled a legfőbb trükköket az aktív követők szerzéséhez, és felvértezlek egy halom ötlettel a hatékony posztoláshoz. Utána már csak rajtad a sor, hogy berobbantsd az Instádat!”

Szőke Róbert

neuromarketing specialista, tréner

„20 éves tapasztalatom van az értékesítésben. Ez alatt több, mint 22.800 értékesítési tárgyaláson vagyok túl. Amiben különbözök másoktól, hogy a tapasztalatok szerint meg is tudom tanítani. 🙂
Értékesítési rekordom hideg ügyfélkörben 144 munkanap alatt 767 eladás, több mint 70 millió forint értékben, átlag 100.000 Ft-os termékekből.
Az elmúlt 7 évben több mint 10.000 értékesítőt és vezetőt képeztem Magyarországtól egészen Las Vegasig. Több piacvezető európai és világcéggel dolgozom együtt.
Munkámért Miniszteri kitüntetést kaptam és 2016-ban Magyarország legnagyobb értékesítési rendezvényén a 600 résztvevő szavazatai alapján magabiztos fölénnyel a legjobb értékesítési trénernek és a legjobb előadónak választottak.

Szakterületem az üzleti bizalomépítés és a neuromarketing. Előadásomban gyakorlati tippeket és módszereket fogok mutatni, amelyekkel a tudatalattira hatva a leggyorsabban érhetjük el az ügyfeleknél a pozitív élményt és azt, hogy legközelebb is bennünket válasszanak.”

Mészáros Róbert

 A BrandBirds alapítója, branding tanácsadó, tréner

„Imádom a márkákat, a márkaépítést. Egyik ismerősöm mondta: nincs születési #brandellenességem 🙂 Én egy #brandes srác vagyok, a BrandBirds alapítója, branding tanácsadó, tréner, előadó. Közel 20 éve vagyok vállalkozó, testközelből ismerem a magyar kisvállalkozók nehézségeit és lehetőségeit, gondolkodását. 2017-ben jelent meg első könyvem Brand a lelke mindennek címmel, melyben saját márkaépítő szemléletemet és módszeremet mutatom be rengeteg hazai példával, hogy az olvasó elindulhasson a sikeres márkaépítés útján. Napi szinten foglalkozom márkákkal tanácsadóként, trénerként. Hazai konferenciák rendszeres előadója vagyok, többször szavaztak meg a legjobb előadónak, TEDx előadó is lehettem – ez azért is nagy öröm számomra, mert a suliban anno gyomorgörcsöm volt mikor emberek előtt kellett beszélnem. Hiszek abban, hogy a #brandes értékteremtő vállalkozók teszik jobbá a környezetünket, a világot.
Büszke vagyok rá, hogy a legnagyobb (1300+ fő) és legaktívabb márkaépítős vállalkozói közösséget felépítettem és vezetem: ez a BrandBirds Club.
Az előadásban egy mini tréninget fogsz kapni kifejezetten a szépségipari szolgáltatókra szabva. Rengeteg jó példa, tanácsok és útmutatás annak érdekében, hogy Te is saját, erős márkát tudj felépíteni. Mert az erős márka nem csak a nagyok kiváltsága, sőt!”
Program:

8.00 – 9.00 Vendégek érkezése, regisztráció

9.00 – 9.15 Köszöntő
9.15 – 10.00 Marsi László: Hogyan árazd be “önmagad”? Hatékony árképzési technikák és az áremelés titkai

10.00 – 10.45 Berkes-Bognár Nikolett – Így robbantsd be az Instagram oldaladat!

10.45 – 11.00 szünet

11.00 – 12.30 Szőke Róbert – Neuromarketing gyakorlati tippek és trükkök – avagy hogyan generálj bizalmat és pozitív élményt Vendégeidben?

12.30 – 13.15 szünet

13.15 – 14.15   Barna Alexandra: meglepetés téma!

14.15 – 15.15 Vámos Mónika: Értékesítés a szalonban, avagy hogyan ne távozzon egy vendég sem termék nélkül tőled

15.15 – 15.30 szünet

15.30 – 17.00  Mészáros Róbert – Így építs erős beauty márkát! – Szépségipari márkaépítés mini tréning

17.00 – 17.30 Zárás, kérdések-válaszok

18.30-tól: zárt körű VIP vacsora
Vörös Postakocsi étterem (1092 Budapest, Ráday u. 15.)

HELYSZÍN:

Moha Ház

1143 Budapest, Gizella út 42-44.

}

IDŐPONT:

2018. november 18.

8.00 – 17.00

JEGYEK:

 

SILVER JEGY

12.990 Ft/fő
A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Részvétel a rendezvényen
R
Kávé, üdítő fogyasztás a szünetekben
R
Online oktatási anyagok és videó a rendezvény után

GOLD JEGY

25.990 Ft helyett 20.990 Ft/fő
Limitált számban, maximum 20 fő! ELFOGYOTT!
A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Részvétel a rendezvényen
R
Kávé, üdítő fogyasztás a szünetekben
R
Online oktatási anyagok és videó a rendezvény után
R
1 db dedikált Szépségipari Marketing könyv
R
Részvételi lehetőség a rendezvény utáni zártkörű vacsorán az előadókkal
 
Extra ajándék a Szalon Marketing Csoport tagjainak: Minden csoport tagunknak, aki az előregisztrációs időszakban jelentkezik, adunk egy 30% kedvezményre jogosító kupont a Szépségipari Marketing könyvre!

Közreműködő partnereink:

 
További információk Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 30 269 9894-es telefonszámon info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen
A jelentkezéshez kattints az alábbi linkre: A regisztráció kitöltése után értesítést küldünk a megadott e-mail címre, az utalási adatokkal, ami alapján kérünk, hogy 5 napon belül egyenlítsd ki a jegy árát. Felkészültél rá, hogy szintet lépj a vállalkozásodban?