fbpx

Arculat, Grafika

Az egyedi arculat a szalon, vagy az egyéni vállalkozás életében egy rendkívül fontos pillér.

A megfelelő arculat felépítése mindennél fontosabb, hiszen ez az, ami segít a vendégeknek Téged felismerni, megkülönböztetni a versenytársaktól!

Válj felismerhetővé, és összetéveszthetetlenné egy profi arculattal!

Az arculattervezéshez szorosan hozzátartozik a grafikai tervezés.

Minden a szalonban megjelenő, vagy azt promotáló grafikai anyagnak, kiadványnak, dekorációs elemnek az arculathoz illő üzenete és szabályrendszere van. A mi feladatunk, hogy ezt az üzenetet átlátható, érthető, egyben esztétikus módon adjuk át minden design megalkotásánál!

Több éves tapasztalattal, és hatalmas lelkesedéssel vágunk bele az  offline és online kreatív feladatokba!

Hogyan zajlik az arculattervezés, grafikai anyagok megtervezése?

A tervezés előtt meghatározzuk a koncepciót, az üzenetet, színeket, formákat, célcsoportot és az egyedi igényeket, ötleteket, az ügyfél részéről. Ezek az információk segítenek, hogy a megfelelő vizuális trendeket alkalmazzuk adott témánál.

Főbb tervezési területek:

Offine: Magazin, szórólap (1-2 oldalas, vagy hajtott lapok), plakát, arculati elemek (névjegykártya, időpontkártya), időszakos kiadványok (ajándékkártyák, kuponok, oklevelek)

Online: Sablonok közösségi oldalakra (poszt/borító), weboldal grafikai tervezése, statikus bannerek

Felpezsdítenéd vállalkozásod megjelenését?

Kérj tőlünk ajánlatot!

További információk

info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen

Ajánlatkérés Arculat- Grafikai tervezésre

    Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Részletes adatkezelési tájékoztatónkat magtalálod weboldalunkon: https://beautymarketingexperts.hu/beauty-marketing-experts-adatkezelesi-tajekoztato/