height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /
Idén ősszel a Selective Professional meghívására Budapestre látogat a Vidal Sassoon ex-kreatív igazgatója, a fodrászati divatdiktátor, a szakma egyik legérdekesebb személyisége….
Tim Hartley!

Vegyél részt az év legnagyobb fodrászati bemutatóján, és lesd el Tim Hartley trükkjeit! A 2017-es londoni Salon International minden újdonságával megismerkedhetsz, és Tim elhozza nekünk legújabb, saját kollekcióját is.

Kár kenne kihagyni!

Meglepetés sztárvendégek!

A november 11-ei show-n elhozunk Nektek még két nemzetközileg is elismert csapatot is!

Rizos

A világhírű spanyol Rizos Academy két vezető stylist-ja, MANUEL RODRIGUEZ SAAVEDRA és DAVID SANCHEZ ESTEBAN bemutatja legújabb kollekcióját. Kreativitás. Innováció. Elegancia. Ez a Rizos, napjaink egyik legjelentősebb fodrászati trendteremtő csapata.

Jason & Byron

Jason Collier az egyik legtehetségesebb fiatal londoni stylist-ok egyike, számtalan A-listás híresség frizurájának megálmodója. A londoni és párizsi divathetek rendszeres résztvevője, dolgozott már együtt többek közt a Tom Ford-al, a Pucci-val, Vivien Westwood-al, Victoria Beckham-mel is. 2012 óta a Selective Professional nemzetközi csapatát erősíti.

Fantasztikus Show és Gálavacsora
A két napos rendezvény helyszínéül a budapesti RaM Colosseum-ot választottuk, ahol egy gyönyörű színházteremben, a legmodernebb hang-és fénytechnika mellett élvezhetitek az előadást!
November 11-én este 19.00-tól kétórás bemutatót láthattok, ahol felvonultatjuk a legfrissebb trendeket, és Tim Hartley személyesen mesél munkájáról és a modellek frizuráiról. A show után egy gyertyafényes gálavacsorával vendégelünk meg Titeket!
Az állófogadáson korlátlan étel-italfogyasztást biztosítunk!

Step-by-step
November 12-én délelőtt 10.00-tól Tim Hartley egy két órás step-by-step oktatáson bemutatja az előző napon látott frizurák elkészítését, amit több kivetítőn, profi tolmácssegítségével részletesen megismerhettek majd! Az oktatáson fotózni és videót készíteni természetesen lehet, így akár haza is viheted a látottakat!

Helyszín:

RaM Colosseum

Időpont:

2017.11.11-12.

A belépőjegy ára a következőket tartalmazza:

• részvétel a november 11-ei show-n, majd a 12-ei step-by-step oktatáson

• november 11-én gálavacsora korlátlan étel- és italfogyasztással

• welcome pezsgő vagy alkoholmentes frissítő

• profi tolmácsot, aki a két nap alatt Tim Hartley minden szavát fordítja Nektek 🙂

Tegyél jót!
Minden belépőjegy árából 100 Ft-ot az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány számára ajánlunk fel.

Mi, fodrászok, akik nap mint nap azon dolgozunk, hogy vendégeink haját gyönyörűvé tegyük, most gondoljunk egy kicsit azokra is, akiknek egyelőre csak álom a dús, egészséges haj! A daganatos megbetegedésekben szenvedő gyermekek nagy részének részlegesen vagy egészen kihullik a haja a kezelések alatt. Ez az állapot gyakran a gyógyulás után szerencsére normalizálódik, és a kicsik teljes életet tudnak élni. Segítsünk a gyermekeknek, hogy minél előbb felépülhessenek, támogassuk együtt a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika alapítványát!

Árak:

Teljes árú, két napos jegy:
50.000 Ft

Legalább 10 db teljes árú jegy együttes rendelése esetén a kétnapos jegyek ára:
40.000 Ft/fő

Diák jegy 
20.000 Ft

Kizárólag hallgató jogviszonnyal rendelkezőknek!
(korlátozott számban)

Egy napos jegy
Step-by-step bemutató (nov. 12)
30.000 Ft/nap

(korlátozott számban és korlátozott ideig kaphatóak!)

Egy napos jegy
A Show (nov. 11) 
30.000 Ft/nap

(korlátozott számban és korlátozott ideig kaphatóak!)

Részletfizetés:
A jegyek – ártól függetlenül – megvásárolhatók részletre is, ebben az esetben az utolsó részletetoktóber 20-ig várjuk!

Vidéki résztvevőink számára kedvezményes szálláslehetőséget és 25 fő felett szervezett buszos utazást biztosítunk Budapestre! A pontos részleteket hamarosan közzétesszük!

 

Jelentkezem a Tim Hartley Show-ra!