height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

VIP Beauty Marketing és Szalon Management Oktatás

40 000 Ft

szalonvezetőknek, fodrászoknak és kozmetikusoknak

Az oktatás időtartama:

10:00-16:00

Teljes körű Beauty Marketing és Szalon Management oktatás
Speciális, intenzív képzéstervünk segítségével egy nap alatt elsajátíthatod mindazt a tudást, amire szükséged van szalonod sikerre vezetéséhez!
Kiürítés
Cikkszám: VIP01 Kategória:

Leírás

Miért VIP?

Beauty Marketing és Szalon Management oktatásunk korlátozott (maximum 4 fő) létszámmal indul. Mégpedig azért, hogy külön-külön tudjunk foglalkozni minden részvevővel. Hiszen minden vállalkozás egyedi, más és más célcsoporttal, elhelyezkedéssel, és egyéb speciális adottságokkal. Képzésünk célja, hogy megoldást nyújtsunk az ebből adódó egyedi problémákra is!  Itt felteheted minden kérdésedet, és az oktatás végén, pontosan tudni fogod, vállalkozásodnak mire van szüksége a sikerhez, és milyen lépésekkel érheted el célkitűzéseidet.

További információért kattints!

Lemondási feltételek:

Oktatásainkra való regisztrációdat legkésőbb az oktatás időpontja előtt 5 nappal tudod lemondani.
Az oktatás időpontjától számított 5 napon belüli lemondás esetén sajnos nem tudjuk visszatéríteni az oktatás árát, vagy beszámítani másik oktatásba.
Mivel az oktatásainkon nyújtott szolgáltatások biztosításához előre szükséges látnunk a létszámot, kérünk, hogy ezt vedd figyelembe.
Megértésed előre is köszönjük!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!c
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád.

További információk

Időpont

április 1., június 3.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VIP Beauty Marketing és Szalon Management Oktatás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük