height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Videózz úgy, mint egy profi – online tréning 10.31.

10 000 Ft

Az oktatás Zoom online tréning formában kerül megrendezésre, ezért ha nem alkalmas az időpont, később is vissza tudod nézni!

Leírás

Készíts mobiltelefonnal olyan videót, mint egy igazi profi!

A mai mobilkészülékek már számos lehetőséget nyújtanak arra, hogy professzionális minőségben készíthess kisfilmeket, melyekkel egyszerűen reklámozhatod szalonodat. Rengeteg funkció, végtelen lehetőség. Ebben az útvesztőben segítünk Neked eligazodni, hogy Te is igazi profi lehess!

Az oktatáson Barna Alexandra mellett Kovács Zágon fogja bevezetni a résztvevőket a mobiltelefonos videókészítés rejtelmeibe. Alexandra a Beauty Marketing Experts alapítója, több éves szakmai tapasztalatával már számos szépségipari kisvállalkozásnak segített a tökéletes marketingstratégia létrehozásában, és megvalósításában. Oktatásai, előadásai, valamint az általa írt marketing kézikönyvek több 1000 embernek nyújtottak már segítséget, hogy szalonjuk még sikeresebb lehessen.

Kovács Zágon éveket töltött el a filmiparban, egyedi látásmódjának és sok éves filmes tapasztalatának köszönhetően igazi profi segíti majd a résztvevőket. Zágon egyik legkedveltebb területe a mobilos filmkészítés, segítségével könnyedén megtanulhatod a legfontosabb és leghasznosabb beállításokat, megtudhatod, hogy melyik applikációt mire érdemes használnod, valamint bevezet majd a mobilos vágás rejtelmeibe is.

Az oktatás időpontja: 2020.10.31. 10:00-16.00

Miről lesz szó oktatáson?
– videókészítés alapok
– hogyan állítsd be a telefont
– milyen applikációkat használj
– kompozíció elmélet
– fények (mit csinálj, ha sötét a szalon)
– videó vágás/feliratozás telefonon gyorsan, könnyen
– videó trükkök telefonnal a profi megjelenésért
– hangminőség
Mire leszel képes, ha részt veszel az oktatásunkon?
– saját mini image film készítés
– gyors videózás, gyors vágás
– jó minőségű felvételek
– sok sok inspiráció ahhoz, hogy mit érdemes videózni
AZ OKTATÁSHOZ TELEFONNAL KÉSZÜLT MINTA VIDEÓKAT HASZNÁLUNK, HOGY LÁSD IS AZT, AMIRŐL TANÍTUNK!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

Bankkártyás vagy PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád és a videót.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Videózz úgy, mint egy profi – online tréning 10.31.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük