height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Canva képszerkesztés online tréning

3 000 Ft

A képzés online került megszervezésre, aki a megadott időpontban nem tudott részt venni, annak most elküldjük az oktatásról készült teljes felvételt! További információkért görgess lejjebb a leíráshoz!

Az ionCube PHP Loader telepítése kötelező, kérem jelezze ezt a weboldal üzemeltetőjének. Ha Ön a weboldal üzemeltetője, de nem tudja hogyan kell telepíteni, akkor olvassa el az ionCube Loader Wizard útmutatót.

Cikkszám: CANVAONLINE01 Kategóriák: ,

Leírás

A képzés online került megszervezésre, aki a megadott időpontban nem tudott részt venni, annak elküldjük az oktatásról készült Zoom meeting teljes felvételét!

Tanuld meg hogyan készíthetsz szép és jól működő marketing grafikákat a Canvával!

A Canva a legnépszerűbb és legkönnyebben elsajátítható online képszerkesztő program, amivel akár laptopról és telefonról is könnyedén készíthetsz lenyűgöző grafikákat, posztokat!

Oktatásunkon megtanítjuk neked a képszerkesztés alapjait, hogyan használd a betűtípusokat, hogyan kommunikálj hatékonyan a színekkel, hogyan szerkeszd meg jól a képeidet nem csak esztétikai de marketing szempontból is.

A tréning anyag ára jelképes: 3000 Ft

 1 óra 18 perces videó tréning!

A megrendelés menete:

  1. lépés: A kiválasztott terméket tedd a kosárba. Ha végeztél a vásárlással, a jobb felső sarokban, a kosár ikonra kattintva megtekintheted a kosarad tartalmát. Ellenőrizd, hogy minden helyes-e, és folytasd a megrendelést a Tovább a pénztárhoz gombbal!
  2. lépés: Elkérjük a számlázási adataidat.
  3. lépés: Válassz fizetési módot!

Közvetlen banki átutalás esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, a megrendelésedet követően küldeni fogunk neked egy visszaigazoló e-mailt az utalási adatokkal.
  • Kérlek 5 napon belül egyenlítsd ki a megrendelésed értékét!
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben 5 napon belül nem elégíted ki tartozásodat, automatikusan törlésre kerül a megrendelésed, amiről egy sztornó számlát fogunk neked küldeni.

Bankkártyás vagy PayPal fiókon keresztül történő fizetés esetén:

  • Ha ezt a fizetési módot választod, az oldal átírányít a PayPal fizetési felületére, ahol PayPal fiókodba belépve, vagy PayPal fiók gyors létrehozásával tudsz fizetni.
  • Rendelésed a sikeres fizetést követően azonnal véglegesítésre kerül, és automatikusan küldjük neked elektronikus számlád és a videót.

További információk

Időpont

2020. február 23. Budapest Kozmetikusoknak, 2020. május 25. Debrecen Szépségipari szakembereknek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Canva képszerkesztés online tréning” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük