height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Közeleg a II. Beauty Business Konferencia időpontja, ahol közel 300 szépségipari szakember sajátíthatja el a beauty marketing rejtelmeit.

A konferencia célja, hogy a vállalkozások minél hatékonyabban tudjanak működni az online térben is. Ehhez mi megadunk minden segítséget, a legjobb előadókat hívtuk meg, hogy a marketing minden területét megmutathassuk.

A támogatóink között tudhatjuk a Wella Professionalst, akikről most megtudhatjátok miért fontos nekik a rendezvényünk és miért működnek együtt velünk!

 

A Sirowa Hungary Kft. a Wella Professionals márka mellett immár további 7 professzionális hajkozmetikai márka hivatalos magyarországi forgalmazója. Márkáink és szolgáltatásaink széles kínálata maximálisan kiszolgálja a fodrász szakemberek és vendégeik igényeit, hiszen Prémium, Lifestyle és Presztízs kategóriákban biztosítunk termékeket és szolgáltatásokat országszerte. Hitvallásunk fókuszában a partnerség, a szakértelem és az oktatás áll.

 

 

Úgy érezzük a II. Beauty Business Konferencia és maga a Beauty Marketing Experts csapata új utakat nyithat meg a ma fodrászai számára, hogy a jövőbe léphessenek.

 

 

A kiváló minőségű termékek és szolgáltatások mellett manapság a versenyképesség megőrzéséhez már nélkülözhetetlen a folyamatos fejlődés, mely nemcsak szépségipari szakemberként, fodrászként értendő, hanem szalonvezetés és marketing területen egyaránt.

 

 

 

A Wella Professionals éppen ezért úgy gondolja, hogy partnereinknek megbízható és hatékony megoldást nyújt a II. Beauty Business Konferencia és azon túlmenően a Beauty Marketing Experts egyéb képzései.

 

 

 

Szeretnél részt venni az az ország legnagyobb szépségipari marketing konferenciáján?

Az utolsó helyekért tudsz még regisztrálni!