height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Közeleg a II. Beauty Business Konferencia időpontja, ahol közel 300 szépségipari szakember sajátíthatja el a beauty marketing rejtelmeit.

A konferencia célja, hogy a vállalkozások minél hatékonyabban tudjanak működni az online térben is. Ehhez mi megadunk minden segítséget, a legjobb előadókat hívtuk meg, hogy a marketing minden területét megmutathassuk.

A támogatóink között tudhatjuk a PANDHY’S™-t, akikről most megtudhatjátok miért fontos nekik a rendezvényünk és miért működnek együtt velünk!

 

Kik vagyunk és honnan jöttünk?

Európa szívéből, Magyarországról jöttünk. Cégünk, a CosMed Kft. 2004-ben alakult, a saját szabadalommal védett PANDHY’S™ Szépítő Cukorkozmetikumok és az egyedülálló Szőrtelenítő Cukorpaszta gyártására és forgalmazására.

Az alapítók kezdeti reményeit messze túlszárnyalva a PANDHY’S™ márkanév alatt ma már több száz, kizárólag saját fejlesztésű, innovatív, természetes összetételű, professzionális és lakossági kozmetikum kerül piacra világszerte, öt kontinens közel 40 országában. A több, mint egy évtizedes működés számtalan rangos nemzetközi díjat, szakmai elismerést és üzleti sikert hozott.

Mi a filozófiánk?

Hisszük, hogy a PANDHY’S™ márkának stílusa van. A stílus az, hogy tudjuk, kik vagyunk és merre tartunk. A mi stílusunk lényege a kreativitás, a kísérletezés, a folyamatos mozgás és növekedés. Tudatosan kockáztatunk, szembemegyünk a konvenciókkal. Úgy gondoljuk, hogy különlegeset alkotni és sikert elérni csak a megszokott irányt elhagyva lehetséges. Így tud a PANDHY’S™ egyszerre formabontóan modern, úttörőként stílusteremtő, és egyidejűleg klasszikus, hagyományokra épülő lenni.

A márkánk egyik alappillére az oktatás, a folyamatos továbbképzés. Több ezer kozmetikust, masszőrt, szépség terapeutát képeztünk ki világszerte. Elképzelhetetlennek tartjuk, hogy egy szakember a megfelelő tudás, szakértelem és termékismeret nélkül magabiztosan tudja önmagát és az általa választott márkát képviselni. Ebbe beletartozik a marketing is!

 

Barna Alexandra végre egy nagy segítséget, egy mankót ad a szépségiparban dolgozók számára. Hozzájuk közel álló, egyszerű és gyakorlatias példákkal prezentálja és teszi érthetővé a marketing nyelvét, valamint naprakész tudást ajánl minden szakember számára, így méltó képpen tudják vállalkozásukat és szolgáltatásaikat népszerűsíteni.

 

 

A konferenciát és Alexandra törekvését ezért szinte kötelességünknek éreztük, hogy amilyen módon csak tudjuk, támogassuk. Hiszen ez nemcsak nekünk, vagy bármely más márkának, hanem az egész hazai iparágnak is fontos és hasznos.

Szeretnél részt venni az az ország legnagyobb szépségipari marketing konferenciáján?

Az utolsó helyekért tudsz még regisztrálni!