height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Hamarosan közeleg a II. Beauty Business Konferencia időpontja, ahol közel 300 szépségipari szakember sajátíthatja el a beauty marketing rejtelmeit.

A konferencia célja, hogy a vállalkozások minél hatékonyabban tudjanak működni az online térben is. Ehhez mi megadunk minden segítséget, a legjobb előadókat hívtuk meg, hogy a marketing minden területét megmutathassuk.

A támogatóink között tudhatjuk a L’ORÉAL-t akikről most megtudhatjátok miért fontos nekik a rendezvényünk és miért működnek együtt velünk!

A L’oréal Professionel több mint 20 éve foglalkozik fodrászok oktatásával a L’oréal Akadémián. Oktató központunkban a fodrászok elsőkézből ismerhetik meg a legújabb trendeket, technikákat, termékeket. Oktató fodrászaink a legnevesebb külföldi továbbképzéseken, nemzetközi rendezvényeken vesznek részt és tanulnak, ezzel is képezve Önmagukat, hogy a lehető legtöbb tudást tovább adhassák a képzéseken.

Számunkra az egyik legnagyobb elköteleződés a partnereink fejlesztése, nemcsak a hajfestés vagy hajvágás technikáinak témájában, hanem a szakemberek biznisz szemléletének kialakításában, valamint személyiségük fejlesztésében is. Ennek keretein belül évente sok kollégát oktatunk a Salon Emotion képzéseinken, töretlen sikerrel.

Fontosnak tartjuk, hogy a nyitott gondolkodású szakembereknek választ és megoldást tudjuk adni arra a kérdésre, hogy miben tér el a szalonért történő és a szalonban végzett munka, hogyan lehet magasabb szinte emelni az üzletvezetést, hogyan tudnak a vendégeiknek egy teljeskörű, professzionális élményt nyújtani.

Nagy örömünkre szolgál az, hogy az immáron második alkalommal, április 28-án megrendezésre kerülő Beauty Business Konferencia szintén a szépségipari szakemberek fejlődését és támogatását tűzte ki céljául!

A rendezvény nagyon érthető nyelvezettel, hiteles előadókkal, kézzelfogható gyakorlati példákkal mutatja be, mit is kell tennie egy nyitott szemléletű, haladó gondolkodású fodrásznak, ha szeretné a maximumot kihozni vállalkozásából.

Szintén öröm számunkra, hogy a fodrászatot a L’oréal Professionel egyik kiemelt oktatója, Dancsó Erika Mesterfodrász is képviseli a konferencián. Erika kiváló példa arra, hogyan lehet sikeres szalont létrehozni, folyamatosan fejleszteni és azt sikerre vinni a minden napokban, akár vidéken is. Szakmai tudása, hitelessége, eredményei a mindennapos szalon munkában és az Akadémiai oktatásain is egyedülálló. Nagyon büszkék vagyunk, hogy Erika előadóként szólal fel a rendezvényen, ezzel is képviselve a L’oréal Professionelt.

Örömmel ajánljuk ezt a rendezvényt mindenkinek, mert az esemény célja, mondanivalója azonos a L’oreal Professionel szemléletével – mindannyian a szakemberek sikerét szeretnénk támogatni.

Rigó István,
Oktatási vezető

Szeretnél részt venni az az ország legnagyobb szépségipari marketing konferenciáján?

Vásárold meg jegyedet a weboldalunkon: