height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Közeleg a II. Beauty Business Konferencia időpontja, ahol közel 300 szépségipari szakember sajátíthatja el a beauty marketing rejtelmeit.

A konferencia célja, hogy a vállalkozások minél hatékonyabban tudjanak működni az online térben is. Ehhez mi megadunk minden segítséget, a legjobb előadókat hívtuk meg, hogy a marketing minden területét megmutathassuk.

A támogatóink között tudhatjuk a Biodrogat, akikről most megtudhatjátok miért fontos nekik a rendezvényünk és miért működnek együtt velünk!

 

2013 januárjában alapítottuk cégünket,  két német márka, a Biodroga Institut és Biodroga MD (orvos-kozmetikai vonal) kizárólagos magyarországi forgalmazásával foglalkozunk. A termékeket Baden-Baden-ben készítik Összesen hárman vagyunk, egy szakmai vezető, egy irodavezető és én (aki egyébként a sales teendőket is ellátom). Partnereinket rettentően szeretjük, valljuk a hasonló hasonlót vonz elvét, mindenki kivétel nélkül aranyos és korrekt, aki nem volt az, leépült magától 🙂

 

 

Az eseményeteket azért támogatjuk, mert Ti vagytok az egyetlen épkézláb csapat, akik igazán használható tanácsokat adtok, akik igazán segítenek az arra szorulóknak, akik a szalonban dolgozók nyelvét beszélik, akik olyan megmozdulásokat szerveznek, amelyekre igenis nagy igénye van a szakmának.

 

 

Tavaly cégünket új helyre költöztettük, azért, hogy a napi munka akkor is zökkentőmentes legyen, amikor épp szakmai tanfolyamot tartunk. Régóta tevékenykedünk a szépségszakmában, ki így, ki úgy, sok mindent megértünk már.

 

 

Szerintünk az ország legjobb fej forgalmazói vagyunk, korrektek, segítőkészek, barátságosak, felkészültek, rugalmasak. Nekünk ez nem üzletpolitika, gyárilag vagyunk ilyenek.  Mi olyan cég vagyunk és kívánunk lenni a jövőben is, aki minden egyes felhasználót megbecsül, nem csak azok értékesek, akik havi több százezer forintot költenek el termékeinkre. Nem kívánjuk csak a sznob kozmetikus közönséget megszólítani, nem fogunk bevezetni havi minimum kvótákat, és soha nem lesznek kaphatók termékeink webshopban (még szakmaiban sem). Számunkra ez a professzionalitás alapja.

Szeretnél részt venni az az ország legnagyobb szépségipari marketing konferenciáján?

Vásárold meg jegyedet a weboldalunkon: