height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Közeleg a II. Beauty Business Konferencia időpontja, ahol közel 300 szépségipari szakember sajátíthatja el a beauty marketing rejtelmeit.

A konferencia célja, hogy a vállalkozások minél hatékonyabban tudjanak működni az online térben is. Ehhez mi megadunk minden segítséget, a legjobb előadókat hívtuk meg, hogy a marketing minden területét megmutathassuk.

A támogatóink között tudhatjuk a Beauty Forum-ot, akikről most megtudhatjátok miért fontos nekik a rendezvényünk és miért működnek együtt velünk!

 

Cégünk, amelyet a tavalyi évben megvásárolt az bolognai Cosmoprof szervezője, a BolognaFiere Group, már több mint 25 éve partnere Magyarországon is a szépségipar szereplőinek: forgalmazóknak és gyártóknak, fejlesztőknek és tanácsadóknak, és természetesen a kozmetikusoknak, fodrászoknak, kéz- és körömápolóknak, sminkeseknek, masszőröknek, és még sorolhatnánk. Ennyi idő alatt cégek tűnnek és jönnek helyettük újak, ám arra, hogy mi a mai napig a kozmetikusok egyik meghatározó információforrásaként működhetünk, szakmai elhivatottságunk lehet a válasz. A nemzetközi tulajdonosi kör mindig is támogatta kiadónkat abban, hogy a szakmai alapon hozhassuk meg döntéseinket, és platformot biztosíthassunk a szakembereknek arra, hogy kérdéseiket feltegyék, vagy véleményüket megosszák másokkal.

Hogy miért fontos nekünk, a Beauty Forum kozmetikai szaklap kiadójának és a Beauty szépségipari szakkiállítások szervezőjének, hogy támogassa az eseményt?

Erre nagyon egyszerűen annyit mondanék – árulja el Balla Ágnes, a Health and Beauty Kft. ügyvezetője – hogy nekünk az a kötelességünk, hogy a szakma fejlődését támogassuk.

Ebben benne van mindaz, amitől egy szépségipari szakember színvonalasabb szolgáltatást nyújt, biztonságosabban végzi a munkáját, megismeri a legjobb anyagokat és eszközöket, illetve tapasztalatot cserél olyanokkal is, akik esetleg hasonló problémákra keresik a megoldást.

Barna Alexandra marketingszakember munkáját és elhivatottságát nagyra értékeljük. Szüksége van a szakmának arra, hogy üzletileg is fejlődhessen. Sőt, valójában ez a terület, ahol soha nem lehet hátra dőlni, hiszen a következetesség és tudatosság mellett újító ötletekre, és mindig megfelelően kiválasztott eszközökre van szükség.

Azt kívánjuk, hogy legyen ez a konferencia hasznos és élvezetes minden résztvevő számára!

Töltsétek fel a tartalékaitokat inspirációval, ötletekkel és új lendülettel! Legyen sikeres a tavasz és a nyár, ősszel pedig ismét személyesen találkozzunk a Lurdy Házban, az Őszi Beauty-n, október 25-26-án! Ott nemcsak velünk találkozhattok, hanem az Alexandrával stratégiai együttműködésben szervezett Üzleti Konferenciánkat is végighallgathatjátok, melyen a mostani témákhoz hasonlóan az üzletvezetési, marketing, gazdasági kérdéseket vesszük górcső alá…

Szeretnél részt venni az az ország legnagyobb szépségipari marketing konferenciáján?

Vásárold meg jegyedet a weboldalunkon: