Egyre többen jönnek rá, hogy az esküvő sikerességének titka nem az, hogy feltétlenül a nyári hónapokban tartsuk őket! Az őszi esküvőknek rengeteg előnye van. Elkerülhetőek a nyári forróság kellemetlen hatásai a násznép szempontjából és nem utolsó sorban a menyasszony sminkjére vonatkozóan is. Ráadásul sok helyen még kedvezményt is ajánlanak az ifjú párnak a bérleti vagy szerviz díjakból, így több marad a költségvetésből a menyasszonyi frizurára! Márpedig ha igény van az őszi esküvőkre, akkor természetesen őszi esküvői hajtrend is van! Mi összeszedtük neked a legtrendibb őszi esküvői frizurákat!

Életre szóló hajszín – Őszi esküvői hajszín trendek 2017

Az esküvői képek megismételhetetlenek és egy életre szólnak. Így rendkívül óvatosan kell megválasztani a hajszínt.

Kulcs a természetes hatáshoz

A természetes szőke tincsek ideálisak az alkalomra. A balayage különböző változatai az őszi esküvői hajtrendben is kulcsszerepet játszanak.  Gyönyörű természetes hatást érhetünk el a technikával, ezzel feldobva a laza, alkalmi hullámokat.

Modern menyasszonyoknak ajánljuk!

A pasztell színeket az esküvőn sem kell mellőzniük a bevállalósabb, modern menyasszonyoknak. A szürke és pasztell árnyalatai az őszi esküvői hajtrendben is kivívták maguknak a helyet.

A különleges frizura – Őszi esküvői frizura trendek 2017

Az esküvői frizura kiválasztása majdnem ugyanolyan nehéz, mint a ruháé. Egyszerre kell, hogy trendi és örök legyen. A menyasszonyi trendek egyre inkább a természetesség, szelíd romantika irányába húznak. A természetes haj, rózsaszín szemhéjfesték, piros ajkak dominálnak az idei ősz top esküvői stílusai között. A klasszikus kontyoktól a bohém szabadon engedett hullámokig bőven lehet válogatni a különböző stílusok között, fő a természetesség megtartása.

Elegáns kontyok

Az egyszerű laza konty olyan klasszikus, mely természetesen nem hiányozhat az őszi esküvői hajtrendek közül 2017-ben sem. Tökéletes választás azon menyasszonyok számára, akik egy rendezett megjelenést szeretnének, ami ennek ellenére mégis úgy néz ki, mintha saját maguknak készítették volna. Szabadon hagyva pár tincset lágyabb, természetesebb hatást kelt és az arcnak is keretet ad. Egy őszi virágkoszorúval még természetesebb hatást érhetünk el! Egy elegáns hajkiegészítővel pedig teljessé tehetjük az összképet.

Laza hullámok

A hamisítatlan romantikus megjelenés elengedhetetlen részei a lazán leomló hullámok a hosszú vagy akár vállig érő hajban is. Legyen az esküvő hangulata elegáns vagy vintage, a laza hullámok bármilyen stílushoz illenek.  Ajánlott vékonyszálú haj esetén is, hiszen textúrát ad a hajnak és dúsabb hatást kelt. A fonatok nagy szerepet játszanak az őszi esküvői szezonban is! Lehet akár teljes fonat vagy használhatóak kiegészítésként is. Pár fonat hozzáadásával egy kidolgozottabb kontyot érhetünk el, de akár a romantikus, félig feltűzött frizurákhoz is tökéletes kiegészítő elemnek bizonyul.

Hosszú haj, az örök klasszikus

A hosszú fürtökkel rendelkező leendő menyasszonyoknak érdemes egy félretűzött, vagy félig feltűzött frizurát választaniuk, mely ahelyett, hogy elrejtené, inkább kiemeli hajukat. A nagy napon így megtérül mindaz a figyelem, melyet eddig hajkoronájuknak szenteltek. A hosszú haj töredezése ellen, az esküvő előtt pár héttel érdemes egy tápláló szalon kezeléssel felkészíteni a hajat.

Elmaradhatatlan kiegészítők – Őszi esküvői hajkiegészítő trendek 2017

Virágok főszerepben

Kulcsszó a természetesség, így a 2017-es ősz egyik legtrendibb esküvői kiegészítői az élő, zöld kiegészítők! A különböző virágkoszorúk, betűzhető virág kreációk készülhetnek művirágból is!

Káprázatos hajékszerek

A hercegnős stílus elengedhetetlen kiegészítői a csillogó, köves hajékszerek legyen szó betűzhető fésűről, hajdrótról vagy akár tiaráról.

Elegáns gyöngyök

Nincs is tökéletesebb kiegészítője az elegáns megjelenésnek a letisztult gyöngyöknél. Reméljük senki nem maradt ötlet nélkül és sikerült egy kis gyakorlati segítséget is nyújtanunk a tökéletes őszi esküvői frizura megtalálásához és megvalósításához.   Szerző: Singer Ágnes Forrás: Selective Professional  Bohém fonatok