height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Hajgyógyászati Továbbképzés fodrászok és kozmetikusok számára

Egy olyan világban, ahol egymás után nyílnak a fodrászatok és kozmetikák, egy szakember csak úgy tud előrébb lépni, ha folyamatosan képezi magát, olyat tud nyújtani a Vendégeinek, amit más biztosan nemEbben szeretnénk Neked segítséget nyújtani, biztosítani számodra a lehetőséget, melyet, ha megragadsz, garantáltan egyedivé válsz majd!

;

Kétnapos hajgyógyászati továbbképzésünk tematikáját kifejezetten fodrászok és kozmetikusok számára állítottuk össze, így igazán hasznos tudást szerezhetnek a résztvevők.

Oktatóink:

Borsányi Andrea

Hajgyógyász

2008- óta foglalkozom hivatásszerűen ezzel a gyönyörű bár néha nagyon nehéz szakmával. Tanulmányaimat több hajgyógyász cégnél végeztem, de az évek alatt folyamatosan képzem magam, hiszen ennek a szakmának az elsajátítására nem elég a párnapos tanfolyam. Egy trichológusnak ismerni kell az emberi szervezet működését, reakcióit a betegségekre és lelki megpróbáltatásokra, a hormonháztartás működését, az emberi lélek rejtelmeit… Szinte mindent tudnunk kell! Egészségügyi szakközépiskolai végzettségem és nővéri gyakorlatom is predesztinált a hivatás gyakorlására. Munkámmal minél több panaszosnak segíteni szeretnék, mert tudom, hogy mennyi fizikai és lelki teherrel jár a fejbőrünkön történő bármilyen változás. Oktatásaimon különös hangsúlyt fektetek a tünetek pontos beazonosítására, a lelki eredetű problémák feltárására és számtalan konkrét esettanulmány útján mutatom be Neked, hogy mire kell felkészülnöd, ha erre a csodálatos pályára lépsz.

Barna Alexandra

Beauty marketing

szakember, kozmetikus

Kislány korom óta vonzott a beauty világa, ezért is tettem le elsőként a kozmetikus vizsgát, majd elvégeztem a Kereskedelem és Marketing alapképzést is. Magyarországon több nagy és számtalan kisebb méretű szépségszalonnak segíttettem már marketing és vállalkozásfejlesztés területeken, miközben nemzetközi kozmetikai és fodrászati márkák brand managereként rálátásom nyílt a termékértékesítés területeire is. Az általam szervezett szakmai képzéseknek köszönhetően ma már a fodrászat tudományát is tökéletesen elsajátítottam. Képzésünkön segítek fodrász szemmel látni a hajgyógyászat tudományát és megtanítalak arra, hogyan építs fel egy teljesen új szolgáltatást a szalonodban, hogyan értékesítsd termékeidet, melyekre a vendégeknek az otthoni ápolás során szüksége lesz.
Képzésünk főbb témái:
» fejbőrproblémák típusai, kiváltó okai » professzionális hajdiagnosztika » a legfontosabb hatóanyagok és a termékek kiválasztásának menete » a fejbőr- és hajproblémák megfelelő kezelése » mikrokamera használata » hormonális problémák » a fejbőr betegségek pszichológiai okai » hatékony termékértékesítés, vendégpszichológia » hajgyógyászati szolgáltatások árazása, stratégia tervezés

Márkafüggetlen hajgyógyászati képzésünkön valódi kérdésekre keressük a választ, nem termékeket szeretnénk eladni Neked!

Természetesen eláruljuk, mi az, ami már a gyakorlatban is bevált, de a központban a Hajgyógyászat, fejbőrproblémák és megoldásaik állnak! Fontosnak tartjuk, hogy ne csak elméletben legyél tisztában a hajgyógyászattal, ezért az oktatás ideje alatt gyakorlati feladatokkal is készülünk. Megtanulhatod a gyakorlatban is végrehajtani a diagnózis felállításának különböző fázisait, a vizsgálat minden fontos lépését.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, nyújts olyat a Vendégeidnek, ami igazán egyedivé tesz!

A két napos képzés elvégzéséről oklevelet állítunk ki.

IDŐPONT:

2018. április 14-15.

2018. április 28-29.

OKTATÁSOK HELYSZÍNEI:

Budapest

Sopron

A KÉTNAPOS KÉPZÉS ÁRA

 30.000 Ft

Mit tartalmaz a képzés ára?

Részvételi lehetőség a kétnapos hajgyógyász képzésen

Mindkét napon ebéd (szendvics, kávé, üdítő)

Szombat este csapatépítő vacsora

Szállás 2 ágyas apartmanokban

Nyomtatott oktatási anyag

Oklevél

Légy igazi haj-szakértő!

Korábbi résztvevőink élményei:

“A tanfolyamon tanultak alapján, olyan összefüggésekről kaptam képet, amelynek tudatában képes leszek a fejbőrt egészségessé tenni és annak állapotát megőrizni.Kicsit az egészséggel, kicsit a pszichológiával is megismerkedhettem. Az oktatás felépítése jó, sok hiányosságra rámutat, ami arra ösztönöz, hogy tovább kell képeznünk magunkat.”

Kapuiné Király Henrietta – fodrász

Köszönöm szépen a színvonalas képzést! Rengeteg új információval gazdagodtam. Most még biztosabban tudom, hogy szeretnék hajgyógyászattal foglalkozni! Borsányi Andrea hatalmas tudása és magas érzelmi intelligenciája nagyon magával ragadó. Szuper marketinges, külön köszönöm, hogy figyeltek az ételallergiámra!”

Oboczki-Kovács Tímea – fodrász

Jelentkezem a hajgyógyászati továbbképzésre

További információk Hétköznapokon H-P: 10.00-17.00-ig a  06 70 595 1422-es telefonszámon vagy az info@beautymarketingexperts.hu- e-mail címen.