height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Instagram újdonságok

 

Gyűjtemények

A mentett képeket most már kategorizálni is lehet saját kedvünkre, így megkönnyítve a kedvenceink visszakeresését. Ezek a gyűjtemények ugyanúgy, mint a mentett képek, teljes mértékben privát tartalmak, rajtad kívül senki nem látja őket.

Mire használd?
Tökéletesen alkalmas olyan gyűjtemények létrehozására, mint például a mások által rólad posztolt képek vagy inspirációd, olyan frizurafotók például, amiket szeretnél egyszer elkészíteni. Ha egy kis segítségre van szükséged, vagy épp „kreatív válságban” szenvedsz, akkor csak előkapod a gyűjteményeket és felhasználod őket kiinduló pontként.

 

Business Profil

Mindössze egy gombnyomás, és máris üzleti adatlapra változtathatod privát profilodat!

Mire használd?
A Business Profil több elérhetőség megadására (hívás, e-mail, megközelítés) alkalmas, illetve elemzési funkciója is van, ahol követni tudod a posztjaid teljesítményét és láthatod, hogy mit szeretnek követőid a legjobban!
Fizetett hirdetést is csak Business fiókkal tudsz feladni, és ez a funkció már bizonyítottan többszörösen is behozza a rá fordított összeget.

 

Instagram sztori mentés

Az Instagram live egyetlen hibája volt, hogy megosztás után eltűnik. Erre a problémára is van megoldása az Instagramnak: most már az elő videóidat is el tudod menteni!

 

Instagram termékmegjelölés

Hasonlít a fotó tag-eléséhez, mindössze annyi a különbség, hogy a termék információt taggeled be az Instagram oldal helyett! Egyelőre még csak azok az oldalak tudják ezt megcsinálni, akiknek Business Profiljuk van, ruházati, ékszer vagy szépségápolási termékeket adnak el és angol nyelvű a fiókjuk.

Mire használd?
Ha posztolsz egy szép munkát, tag-eld be rajta a felhasznált termékeket és ösztönözd így vendégeidet arra, hogy megvásárolják az otthoni ápolókat!

 

Rewind- videók lejátszása visszafelé

A rewind videók opció a videók visszafelé való lejátszására ad lehetőséget.

Mire használd?
így remekül tudod használni, például, ha készítesz egy profi szőkítést. Csak visszafelé lejátszod és már is van egy szuper videód, ahol látszik a kiindulási alap is! Ez a lehetőség garantált figyelemfelkeltést generál, hiszen azonnal megakad az ember szeme a visszafele lejátszott videókon. Kreativitásra fel!

 

Szeretnél többet megtudni a Facebook és az Instagram alkalmazások használatáról és kreatívabban, hatékonyabban népszerűsíteni szolgálatásaidat? A Social Media Mentorálás szolgáltatásunk keretében megmutatjuk, hogyan kommunikálj social media oldalaidon úgy, hogy a lehető legtöbb embert érheted el!