height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Igazítsd sminkedet a hajszínedhez!

Ha gyakran változtatod hajszínedet, vagy ha még soha nem festetted hajadat is érdemes megtalálnod a frizurádhoz legjobban illő sminket.
Nem csak sminkedet igazíthatod hajszínedhez, de akár egy jól kiválasztott tónussal szemhéjadon, kiemelheted az árnyalatokat frizurádban.

Sötétbarna
A sötétbarna hajszín keretet ad az arcnak, lehetőséget kínál a merészebb színek használatának a smink terén. Az espresso és csokoládé hajszínhez tökéletesen illenek a vibrálóbb színek, mint például a szilva, burgundi, vörös vagy akár fémes árnyalatok. A narancssárga váratlan, és kiemeli hajad színét. A fémes színek használatával a szemhéjadon, mint például bronz, réz vagy arany, elérheted, hogy szemed melegséget sugározzon. Végül használj fekete szemceruzát és szempillaspirált.

Fekete
Játszd ki a fekete hajszín titokzatos, sexy hangulatát, csak egy terület hangsúlyozásával. Fókuszálj a szemeidre. Fesd füstös, mint például szén vagy sötétkék árnyalatúra, ajkadnak és arcodnak csak egy finom, rózsaszín színt adj.

Szőke
A szőke haj fénnyel veszi körbe arcodat, játszd ki ragyogó, arany színnel.
Méz, vagy búzaszőke fürtjeid is fantasztikusan mutatnak barack, rózsaszín, pezsgő, vagy arany árnyalatokkal. Szemednél erősítsd a hatást barna szemceruzával és fekete szempillaspirállal.

Vörös
A vörös haj természetes melegséget kölcsönöz az arcszínnek. A barnás, barackos színek anélkül erősítik ezt a hatást, hogy túlzott fényességet adnának neki.
Vörös hajszínnel vagy megáldva? Próbálj ki finoman felvitt zöld szemhéjfestéket is, kiegészítheted barnás-vöröses szemceruzával. Arcodra és ajkaidra rózsaszínes árnyalatokat vigyél fel.

Közép-barna
A barna árnyalataival, a karamelltől a gesztenyebarnáig szinte minden szín tökéletesen harmonizál. Mivel nem is túl sötét, nem is túl világos, a közép-barna hajszínhez széles választék tárul eléd, a makeup színek tekintetében. A semleges, földszínektől kezdve a merészebb korall, vagy rózsaszínig. Szemhéjadra vigyél fel, csont, bézs vagy szürke színt, ajkaidra pedig próbálj ki lilás, rózsaszínes árnyalatot.

Forrás: Womens Health Magazin (womenshealthmag.com)

Selective Professional

Ha érdekelnek az aktuális trendek, és a beauty világ újdonságai, látogass el Beauty blogunkra, ahol rengeteg érdekességgel várunk! Amennyiben nem csak a trendek érdekelnek, hanem szeretnéd, hogy szalonod még sikeresebb legyen, jelentkezz Termék és Szolgáltatás Értékesítés tréningünkre, ahol mindenre megtanítunk, hogy belőled is igazán profi értékesítő válhasson!