height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=482568748899856&ev=PageView&noscript=1" /

Fontos változás az oktatásinkkal rendezvényeinkkel kapcsolatban!

Olvasd el ha érint téged!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel a március 23-ai, 29-ei és az április 6-ai oktatásokat online fogjuk megtartani!

Bár jelenleg senki nem tiltja a kis rendezvények megtartását, mi mégis a biztonságotokat tartjuk a legfontosabbnak és azt szeretnénk, ha nem merülne fel semmi probléma ezzel kapcsolatban.

Mivel többen is jeleztétek hogy számotokra megnyugtatóbb lenne ha online zajlana a képzés, ezért a márciusi és áprilisi képzéseket online formában fogjuk megtartani, névszerint a Hirdetéskezelés oktatásunkat, illetve a Social media képzést, melynél két időpont közül is választhattok.

Ennek az előnye hogy felszabadultak helyek a képzésekre, mivel online többen tudtok csatlakozni hozzánk mint személyesen, ezért a képzésekre még van hely!

 Social media oktatás – március 23 és 29.
A social media oktatás mellé a jelentkezők ajándékba kapják a 25 oldalas Instagram E-book-ot , továbbá a kozmetikusoknak vagy fodrászoknak szóló hirdetési mintákat is!
Az online képzésre itt tudsz még jelentkezni: https://beautymarketingexperts.hu/termek/social-media-online-oktatas/

Hirdetéskezelés oktatás – április 6.
A hirdetéskezelés online képzés mellé a jelentkezők megkapják ajándékba a 19 800 Ft értékű 12+1 részes hirdetéskezelés videókurzus anyagait is, amelyet bármikor visszanézhetnek!
Az online képzésre itt tudsz még jelentkezni: https://beautymarketingexperts.hu/termek/facebook-hirdeteskezeles-trening/

 

Hogyan lehet részt venni az online képzéseken?
Erről minden résztvevőnek részletes tájékoztatót küldünk majd az oktatások előtt, de semmi másra nem lesz szükség, mint egy okostelefonra vagy számítógépre és internetkapcsolatra!

Aki nem szeretne online formában részt venni a képzéseken, az a szeptemberi képzési időszakban bepótolhatja ezeket személyesen, minden képzést megfogunk tartani szeptemberben is. Aki szeretne élni ezzel a lehetőséggel, írjon e-mail az info@beautymarketingexperts.hu címre!

 

BEAUTY MARKETING VIP TÁBOR

Az eredetileg április 23-26-ra tervezett VIP tábort is áthelyezzük egy későbbi alkalomra. A tábor új dátuma 2020. május 28-31-ig, illetve a helyszín is módosult, a tábort a PANORÁMA HOTEL NOSZVAJ**** helyszínén tartjuk. A táborra még továbbra is tudtok jelentkezni az alábbi elérhetőségen: https://beautymarketingexperts.hu/vip-tabor/

Köszönjük a megértésed!