fbpx
Vállalkozói konferencia a szépségiparban dolgozó szakembereknek
Ne csak a vállalkozásodban dolgozz, hanem a vállalkozásodon is!

2 év után újra a Beauty Marketing Experts saját szervezésében kerül megrendezésre a Beauty Business Konferencia, melyet kifejezetten a szépségipar számára álmodtunk meg. Vegyél részt Te is, és tegyél egy lépést a siker felé!

A szervezőről:
 Beauty Marketing Experts
A Beauty Marketing Experts az egyetlen olyan hazai marketing tanácsadó iroda és ügynökség, aki kizárólag a szépségiparban tevékenykedő szakemberekkel és vállalkozásokkal foglalkozik. Az álmunk, hogy képzéseinken olyan gyakorlati és hasznos tudást adjunk át, amit bárki könnyedén tud hasznosítani a saját üzletében. Fontosnak tartjuk, hogy a hazai szakemberek lépést tudjanak tartani a nyugati trendekkel, sőt, meg is előzzék azokat! Mi kisvállalkozókat támogatunk, álmokat támogatunk 🙂 Rendezvényeinkkel, ingyenes oktatási anyagainkkal és két hiánypótló szépségipari marketinggel foglalkozó könyvünkkel szeretnénk a lehető legtöbb szakemberhez eljuttatni a siker kulcsát!

Beauty Business Konferencia – 1 nap, ami csak Nektek, szépségiparban dolgozó szakembereknek szól!

Kinek szól a rendezvény?

R
fodrászoknak
R
kozmetikusoknak
R
kéz-és lábápolóknak
R
masszőröknek
R
szalontulajdonosoknak

Miért gyere el?

R
hogy fejlődj és inspirálódj
R

hogy találkozz azokkal a kollégákkal, akik hozzád hasonlóan fontosnak tartják a vállalkozásukat

R

hogy feltöltődj tudással a következő évre

R

hogy végre tudatosan kezdhess el foglalkozni az üzleteddel

Várunk szeretettel hibrid konferenciánkon!
Mit jelent a hibrid konferencia?

A jelenlegi helyzetben nem mindenki szeretne személyesen részt venni nagyobb létszámú eseményeken, mégsem szeretnének lemaradni az érdekes előadásokról, és hasznos információkról. Éppen ezért lehetővé tesszük, hogy akár otthonról, a kanapéd biztonságos kényelméből élvezhesd a konferencia előadásait élőben! Érdemes azonban személyesen is jelen lenni, hiszen az előadások végén lehetőség van feltenni a kérdéseidet előadóinknak, illetve egyéb meglepetésben is részesülnek azok, akik személyesen látogatnak el a Beauty Buseness Conference-re. A konferencia személyesen kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható!

JEGYEK:

SZEMÉLYES JEGY

12.500 Ft/fő

A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Részvétel a rendezvényen
R
Kávé, üdítő fogyasztás a szünetekben
R

3000 Ft-os levásárolható kupon a Beauty Marketing Experts webshopban

R

10-30% kedvezmény együttműködő partnereink szolgáltatásaira

R

Az előadások felvétele 48 órán belül

R

60 perces online konzultáció Szandrával, melynek értéke 15.000 Ft. Felhasználható 2022-ben.

R

Tombola értékes nyereményekkel

ONLINE JEGY

10.500 Ft/fő

A jegy ára a következőket tartalmazza:
R

3000 Ft-os levásárolható kupon a Beauty Marketing Experts webshopban

R

10-30% kedvezmény együttműködő partnereink szolgáltatásaira

R

Az előadások felvétele 48 órán belül

R

30 perces online konzultáció Szandrával, melynek értéke 10.000 Ft. Felhasználható 2022-ben.

VIP JEGY

25.000 Ft/fő

A jegy ára a következőket tartalmazza:
R
Részvétel a rendezvényen (kizárólag személyes jegy váltható)
R
Kávé, üdítő fogyasztás a szünetekben
R

3000 Ft-os levásárolható kupon a Beauty Marketing Experts webshopban

R

10-30% kedvezmény együttműködő partnereink szolgáltatásaira

R

Az előadások felvétele 48 órán belül

R

60 perces online konzultáció Szandrával, melynek értéke 15.000 Ft. Felhasználható 2022-ben.

R

Tombola értékes nyereményekkel

R

Részvételi lehetőség a rendezvény utáni zártkörű vacsorán az előadókkal

Vásárolj 2 db online jegyet november 19-ig, és a második most 50% kedvezménnyel lehet a Tiéd! A vásárláshoz válaszd a “Páros Online jegy” lehetőséget! 

HELYSZÍN:

Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.

 

 

 

}

IDŐPONT:

2021. november 21. 

9.00 – 17.00

A konferenciát az online jeggyel rendelkezőknek élőben közvetítjük!

Témáink

Saját webshop gyorsan, könnyen, költséghatékonyan. Minden, amit tudnod kell a webshop értékesítés alapjairól

 

Youtube, TikTok, Facebook watch – videos, online marketing csatornák. Mit mire és hogyan használj?
Pénz mint eszköz – hogyan használd a pénzt tudatosan a vállalkozásodban.

Mit nem tudsz még a könyvelésedről? Hogyan ellenőrizheted a könyvelőd munkáját, és honnan tudod, ha váltanod kell?

A vendéghűség alapjai – hogyan alakítsd ki hosszútávon is hűséges, stabil vendégkört

 

Online hirdetési felületek – esettanyulmányok és eredmények. Melyik hirdetési csatorna mire jó és kiknek való (Google ADS, Facebook es Instagram hirdetések)
Sikersztori

(meglepetes előadóval)

Stratégiai tervezés 10 pontban. Mit tegyél ha új projektbe kezdenél?

Az online időpontfoglalás buktatói. Mire figyelj, ha időpontfoglaló rendszert választasz, minek nézz utána, hogyan tesztelj, mik azok a szempontok, amik elsőre nem tűnnek fontosnak de később biztosan számítanak majd. 

 

Szalonberuházások banki hitelből. Mit kell tudnod hitelfelvétel előtt.

 

Extra ajándékok a konferencia minden résztvevőjének!

– Facebook hirdetéskezelés kézikönyv

– Stratégiatervezés 10 pontban – gyakorlati kézikönyv

 

További előadók, és részletes program hamarosan!

Az előadók:
 
Barna Alexandra

beauty marketing specialista, kozmetikus, tréner

„Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban.

Győri Szabolcs

Beauty World Net ügyvezető igazgatója

A BWNET Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver komplex ügyviteli megoldásokat kínál a szépségiparban dolgozó ügyfelei számára. A www.bwnet.hu  mára ország legnagyobb szépség piacterévé nőtte ki magát, ahol helyet biztosítanak minden minőségi szépségszalon és egyszemélyes vállalkozás számára. “Szeretjük amit csinálunk és ez látszik az eredményeinken is. Közel 10 év alatt a “furcsa és meglepő” de abszolút eredeti ötletből, olyan válalkozás született, mely valódi segítséget nyújt partnerei számára. A valódi innováció szerintünk azt jelenti, amikor felteszed magadnak a kérdést: hogyan tudtam nélküle élni? Ezt a kérdést ügyfeleink és vendégeik is sokszor tették már fel maguknak, amire irtó büszkék vagyunk.”

Mórász Márton

Mórász Márton vagyok a Proactive Bookkeeping Kft. alapítója és ügyvezető igazgatója.

“Nincs szerintem olyan vállalkozó akinek ha azt mondod, a könyvelésével kapcsolatban kell valamit intéznie, akkor őszinte mosollyal az arcán fog majd belevágni. Pontosan ezt éreztem Én is és ezért alapítottam meg Magyarország első mentorált könyvelést nyújtó cégét 2017 őszével. A cél az volt, hogy ez a mindenki által csak nyűgnek és macerának tartott a 20. században megragadt szolgáltatásnál egy teljes paradigmaváltást érjünk el.”

A Proactive Bookkeeping Magyarországon elsőként kizárólag egyéni vállalkozóknak nyújt könyvelési szolgáltatást, úgynevezett mentorált könyvelést.  A PROAB azokra a problémákra nyújt megoldást, amelyekkel Ti, mint egyéni vállalkozók valóban szembesültök!

Szaladják Linda

Google AdWords hirdetési specialista, a Google Power Up! európai verseny magyarországi győztese a Mobile Star kategóriában, a LindCom alapítója.

Hivatalos Google Partner. 10 évnyi online marketing és kimagasló marketingvezetői tapasztalata mellett álmodta meg a Google AdWords fióképítésre, kampánykivitelezésre, optimalizálásra és oktatásra épülő struktúrát. Szaladják Linda iData Kft-nél menedzselt online kampányai 5 Marketinggyémánt elismerésben részesültek az országos KKV marketing pályázaton. Ezzel az iData elnyerte Az Év marketingaktív vállalkozása címet. 2016-ban a Magyar Marketing Fesztivál díjazottjaként Szaladják Linda kapta meg egyéni szakértőként a Fesztivál elismerését. A díjat évente annak a szakértőnek ítélik oda, aki a KKV-szektorban előző évi tevékenységével sokat tett a marketing szakma fejlődéséért, megítéléséért és hatással volt a kis- és közepes vállalkozások fejlődésére.

Pusztai Ádám

gamifikáció szakértő, a Kollektíva trénere, TEDxYouth előadó

Pusztai Ádám gamification designer – azzal foglalkozik, hogy megtervezze az ügyfeleid viselkedését és segítsen neked finoman noszogatni őket. Cégével, a Kollektívával az utóbbi években számtalan magyar kis- és középvállalkozásnak segítettek több és gyakrabban visszatérő ügyfeleket szerezni.
“2016 óta segítek magyar vállalkozásoknak hatékonyabbá és érdekesebbé tenni a termékeiket és szolgáltatásaikat. Így a kampányok jobban konvertálnak, több visszajelzés érkezik a vásárlóktól és gyakrabban használják a játékosított programokat a felhasználók.”

Pesti Antal

 az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatója

Az Inno Shape Kft. ügyvezető igazgatójaként évek óta dolgozik együtt kozmetikusokkal, szalonokkal, és rengeteg tapasztalatot gyűjtött a kozmetikai beruházások terén.

Célja, hogy forgalmazóként elérhetővé tegye Magyarországon a leginnovatívabb eljárásokat, illetve az is, hogy vonzó partneri ajánlatokkal, folyamatos tanácsadással, és oktatásokkal, szakmai workshopokkal segítse a hazai szakembereket az üzleti fejlődésben.

Amire mindig nagy hangsúlyt fektetett, az tudatos pénzügyi tervezés, a pénzügyi intelligencia kifejlesztése az üzleti életben, így az előadása is e téma köré fog felépülni – gyakorlati tippeket oszt majd meg, hogyan lehet optimalizálni a vállalkozás profitját.

Fodor Fruzsina

webdesigner, designer, gazdaságinformatikus

Fruzsi, a Beauty Marketing Experts csapat tagja már több mint két éve, és ezalatt közel 50 kisvállalkozásnak segített már álmai weboldalának elkészítésében.

Mindamellett, hogy gyönyörű weboldalakat készít, stratégiai szempontból segít megtervezni a weboldalad, hogy az magától adja el a szolgáltatásaidat.

“Grafikai és webdesignerként minden kreatív feladat egy új kihívást jelent számomra, amiben megmutathatom a vállalkozásod legjobb oldalát, a legmodernebb, stílusodhoz illő különleges design elemekkel. Munkám során teljes mértékben törekszem a megragadó, és szemet gyönyörködtető egyedi látványra, hogy az ügyfeleid könnyedén megjegyezzenek téged és a márkádat.”

Fátrai Krisztina

ezüst koszorús fodrászmester és diplomás szakoktató

Fátrai Krisztina egyedi és kreatív megoldásokra törekszik munkája során. Számára a fodrászat alkotó tevékenység, számos bemutatón találkozhatott a szakmai közönség konty kreációival. Nincs számára két egyforma karakter, ezért a mindennapokban vendégeivel együtt gondolkodva tervezi meg személyiségükhöz leginkább illő frizurát.

Meggyőződése, hogy a minőség csak folyamatos tanulással, az új trendek és technikák elsajátításával tartható fenn. Közel negyed évszázad alatt megszerzett tudását és tapasztalatát örömmel osztja meg a kollégákkal. Elkötelezett szakmai oktató, akinek a hiteles és szalon munka során jól kamatoztatható gyakorlati tudás átadása az elsődleges szempont. Személyes és online képzésein már több, mint 10 000 fodrász vett  már részt.

Fátrai Krisztina a szakmaiság mellett az üzleti szemléletét is kiválóan formálja. Vállalkozását fejleszti, alkalmazkodik a megváltozott felhasználói igényekhez. Az elmúlt évben online web shopot és digitális oktatást indított el.

„Mi a sikeres vállalkozásom titka? Nem érthetek mindenhez, ellenben a maximumra törekszem. Ehhez pedig olyan szakértők támogatását kérem, akik profik a saját területükön és velem azonos értékrendet képviselnek”

Feller Adrienne

az ADRIENNE FELLER és a Panarom márka alapítója

“Rendkívül inspiráló számomra, hogy olyan termékeket alkothatok, melyek színtiszta, növényi alapanyagokból készülnek, felhasználva a hazai különleges adottságokat, a világhírű magyar termálvizet és a legjobb minőségű illóolajokat, melyek beszerzésére különös gondot fordítunk.

A szépség fontos része az életnek. A szépség megmozdítja a lelket, örömöt ad, tovább lendít és alkotásra hív. Éppen ezért a szépségre úgy gondolok, mint egy inspiráló energia, ami kortalan és odafigyeléssel hosszan megőrizhető.”

Ferge Balázs 

 SEO stratéga, webáruház tanácsadó, a “Bevételnövelés SEO-val” könyv szerzője.

Célom több látogató, több bevétel elérése weboldalaknak, webáruházaknak a keresőoptimalizálás eszközeivel. Minél jobb helyezésket érjenek el ügyfeleim a Google találati listáján.

Ügyfeleim kifejezetten a mikro- kis- és középvállalatok, akikkel együtt veszem fel a versenyt a multikkal szemben és érünk el sikereket. Dolgoztam szolgáltatókkal, egy fős vállalkozásokkal és több tízezer termékes webáruházakkal is. Több előadást tartottam, többek között, az Iparkamara, az Óbudai Egyetem, Kaposvári Egyetem felkérésében. 

Akár a weboldal tervezésétől segítem ügyfeleimet a legjobb eredmények elérésében a Google találati listáin.

 

Amennyiben a rendezvény idejére korlátozásokat illetve lezárásokat jelentenek be, a személyeses jegyeket automatikusan online jegyekre váltjuk, és visszautaljuk a különbözetet.

Olvastad már szépségipari marketing könyveinket?

Szépségipari Marketing Kisvállalkozóknak

Mit találsz ebben a könyvben?

  • Több mint 100 gyakorlatban is azonnal hasznosítható tippet
  • Technikai segédanyagot minden fejezet végén
  • Komplett online- és offline marketing tudásanyagot, amivel bátran akár egyedül is nekiállhatsz a saját vállalkozásod fejlesztésének
  • Olyan vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos tanácsokat, amik nálam már beváltak
  • Konkrét esettanulmányokat magyar szépségszalonoktó
Marketing nőktől nőknek (e-book)

Miért érdemes elolvasnod a Marketing nőktől nőknek e-bookot?

  • Mert eddig erről a témáról még egyetlen oktatásunkon sem volt szó
  • Mert minden szépségiparban tevékenykedő szakembernek hasznos tudást nyújt
  • Mert 3 elismert, hazai szakértő lektorálásával készül
  • Mert több évnyi kutató munka és gyakorlati tapasztalat alapján íródott
  • Mert az első könyv is több ezer hazai szépségipari kisvállalkozónak segített már

Korábbi konferenciáink képekben

További információk

info@beautymarketingexperts.hu

A jelentkezéshez kattints az alábbi linkre:

Felkészültél rá, hogy szintet lépj a vállalkozásodban?